Svaštara

Mlad Mjesec donosi težak maj za ova 3 znaka horoskopa: Evo šta vas čeka!

Biće ovo težak period za pojedine znakove!

Pixnio/Ilustracija

Ruski astrolog Pavel Globa, poznat po svojim astrološkim prognozama, predviđa različite izazove i prilike za različite znakove horoskopa za maj 2024. godine, prenosi blic.rs.

Biće ovo težak period za pojedine znakove!

Bikovi se suočavaju s potencijalnim problemima u karijeri i možda će morati doneti teške odluke koje će uticati na njihov poslovni i lični život.

Ovnovi bi trebali obratiti više pažnje na odnos sa partnerom kako bi izbegli konflikte koji bi mogli da se pojave.

Blizanci bi mogli da dožive nova, romantična poznanstva, dok će Rakovi imati priliku za napredak kako na profesionalnom, tako i na ljubavnom planu.

Lavovi će biti izuzetno aktivni tokom ovog meseca, ali će morati da ostanu fokusirani i da naporno rade kako bi ostvarili svoje ciljeve. Device bi trebale pronaći ravnotežu između poslovnog i privatnog života kako bi izbegle stresne situacije. Vage bi trebalo da obrate pažnju na komunikaciju kako bi izbegle nesuglasice u porodici i sa partnerom.

Škorpije bi trebale biti oprezne sa obećanjima koja daju, a Strelčevi će se možda suočiti sa situacijama iz prošlosti koje će zahtevati pažnju. Jarčevi bi mogli da upoznaju nove ljude i da prošire svoj krug poznanstava. Vodolije i Ribe mogu očekivati stabilan mesec bez mnogo iznenađenja, pružajući im priliku da se opuste i uživaju u mirnim trenucima.

Globa ističe nekoliko ključnih datuma tokom meseca, posebno 5. i 6. maja koji bi mogli biti izazovni, dok su 16, 17, 23. i 30. maj označeni kao povoljni dani za mnoge znakove.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh