Svaštara

Ledene kraljice Zodijaka: Horoskopski znakovi koji nikad ne pokazuju osjećanja

Neki znakovi Zodijaka poznati su po tome da su hladni i ne pokazuju previše emocija.

Žena s kapom - Kurir.rs

Rak
Iako su Rakovi poznati po svojoj emocionalnosti, postoji jedna vrsta Rakova koja se drži stisnuto i ne pokazuje svoja osjećanja – tzv. Rakovi zidovi. Oni su obično vrlo osjetljivi i emotivni, ali kada se suoče s teškim situacijama, imaju tendenciju da se zatvore i ne dopuste nikome da vidi kako se ojsećaju. Zašto to rade? Jednostavno zato što su previše osetljivi i plaše se da će ih drugi povrediti ako vide da su ranjivi.

Jarac
Jarci su poznati po svojoj posvećenosti poslu i ciljevima, ali to ne znači da su hladni. Međutim, često drže svoje emocije pod kontrolom i ne dopuštaju im da ih preplave. To je zato što Jarci smatraju da je važno ostati fokusiran i usredsređen na svoje ciljeve, a emocije mogu biti smetnja. To ne znači da ne osjećaju emocije, već samo da su dobri u suzbijanju svojih osjećanja, piše Index.

Vodolija
Vodolije su obično vrlo društvene i otvorene, ali mogu biti vrlo hladni kada se radi o emocijama. Zašto? Pa, Vodolije su vrlo analitične pa često pristupaju svojim osećanjima na vrlo racionalan način. To znači da mogu razgovarati o osjećanjima na vrlo logičan način, ali neće uvijek pokazivati ​​emocionalnu stranu.

Bik
Bikovi su obično vrlo opušteni i mirni, ali mogu da budu hladni kada se radi o emocijama. To je zato što imaju tendenciju da se zatvore i ne izražavaju osjećanja na otvoren način. Bikovi su vrlo praktični i često ne žele da gude vrijeme na emocionalne izlive koji ne vode nigdje. Zato je važno pristupiti Bikovima s razumijevanjem i strpljenjem kada se radi o emocijama.

Djevica
Djevice su obično vrlo kritične prema sebi i drugima pa to može značiti da imaju poteškoća kada se radi o izražavanju emocija. Device su racionalne i često se fokusiraju na rješavanje problema, a ne na emocionalne aspekte situacije. Zbog toga mogu biti hladne i distancirane. Međutim, to ne znači da nemaju emocije – samo su više usmjerene na rješavanje problema nego na izražavanje svojih osjećanja, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh