Svaštara

TRI NAJBEZDUŠNIJA ZNAKA U HOROSKOPU! ONI VAM NEĆE POMOĆI KADA STE U PROBLEMU: NASTUPAJU VEOMA BRUTALNO

Saznajte koji se znaci po horoskopu smatraju nejbezosjećajnijim.

Žena - Tarot-horoskop.com

Ako ih imate za prijatelje, nemojte da se iznenadite ukoliko vam ne pruže emotivnu podršku kad vam je najpotrebnije.

Ponekad je to zato što kriju svoja osjećanja od drugih i smtraju ih slabošću, a nekada jer su jednostavno više usredsređeni na sebe i svoje “muke”. I ne samo da umiju da budu bezdušni, već nekada nastupaju vrlo brutalno i nemislosrdno!

Škorpija

Poznato je da su Škorpije moćan vodeni znak sa oštrim intelektom, da su hladniji i zatvoreniji od bilo kojeg drugog znaka. Šutanja i sarkazam su njihova uobičajena oružja kojima se brane ili “napadaju” druge. Ovim horoskopskim znakom vladaju Mars i Pluton i ne plaše se da bukvalno “spale prošlost” ako željeni ishod izostane i počnu sve ispočetka. Umiju da “ubodu” u najgorem trenutku i u najgore mjesto, nikada neće zaboraviti ako ste ih povrijedili i umiju da budu i te kako osvetoljubivi i destruktivni.

Blizanci

Blizanci su društvene osobe, “leptirići” koji lete s cvijeta na cvijet, odnosno mijenjaju prijatelje i ekipe veoma često. Pošto su stalno u blizini toliko različitih ljudi, naučili su da se zaštite jednom vrstom “zida” koji mogu samo odabrani da preskoče. Oni žive u svijetu sopstvenih pravila i stvarnosti, zbog čega se ne uključuju u tuđe brige i probleme i postavljaju se čak bezdušno. U njihovom umu, ako nešto nije u redu, problem je u vama, a ne u njima. Ovaj vazdušni znak će se vrlo vjerovatno postaviti grubo i neosjetljivo jer, na kraju, ono što je najbolje želi za sebe.

Strijelac

Vatreni znak koji uvijek pronalazi najbolje načine da napreduje u životu i nerijetko se ponaša veoma bezosjećajno prema drugima. Strijelac može da bude uskogrud, on će iskovati svoj put ne obraćajući pažnju na druge koji im u tome pomažu i u kojoj mjeri im nanosi štetu. Zato nemojte da očekujete da će voditi računa o vašim osjećanjima ukoliko se ne uklapate u njihovu viziju. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh