Svaštara

ZA SAMO 2 DANA STIŽE NEVJEROVATNA ASTRO POJAVA: Ova 3 znaka čeka VELIKA SREĆA

Sljedeći važan astrološki događaj koji čekamo je mlad Mesec u Ribama 20. februara koji je povoljan za ostvarenje želja.

Plavi Mjesec - Nationalgeographic.rs

Mlad Mesec u Ribama 20. februara je povoljan za nove početke. Pošto će Mjesec biti u znaku Riba, on će poprimiti energiju ovog znaka, pa možemo da očekujemo pojačanu maštu.

Zbog toga ćemo moći da materijalizujemo svoje želje, jer će moćan znak Ribe da donese kreativan period u kojem se snovi pretvaraju u stvarnost.

Ovo je dobar trenutak da ono što želite i zamislite pretvorite u stvarnost. Pošto su Ribe vodeni znak, ne želimo da se zaglavimo na mestu vezanosti, umesto toga, želimo da potvrdimo ono što želimo, ali onda ostanemo otvoreni za budućnost i harmoniju.

Mlad Mjesec u Rubama će biti povoljan za tri horoskopska znaka: Ribe, Rakove i Škorpije.

RIBE
20. februar je datum koji treba da zamaptite jer imate prilku da ostvarite svoje snove. Ovo je dobar period za novi životni početak ili odluku koja može da vam promeni život na bolje. Vi ste jedan od znakova koji će imati najviše sreće u narednom periodu.

RAK
Mlad Mjesec u devetom polju donosi vam priliku za putovanje ali i da promenite svoja životna uvjerenja. Nije isključeno da ćete potpuno da promijenite svoj pogled na svijet. Ukoliko ste mladi, narednu nedelju iskoristite za polaganje ispita.

ŠKORPIJA
Mlad Mjesec donosim vam romantična osjećanja i mogućnost ljubavnnog susreta. Potrebno je da izađete u narednoj nedelji kako biste ostvarili susret koji može da vam promijeni život. Mlad Mjesec u Ribama donosi vam veću otvorenost u emotivnim odnosima. prneosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh