Svaštara

Ovi znaci Zodijaka se nikako ne podnose: Kad se sretnu pršti na sve strane

Neki horoskopski znaci su toliko različiti da skoro ne postoji šansa da razgovaraju bez netrpeljivosti.

Svađa - Krenizdravo.hr

Neki horoskopski znaci su toliko različiti da skoro ne postoji šansa da razgovaraju bez netrpeljivosti, piše 24sedam.

Sa njima je uvijek tenzija do krova, a svađe su gotovo zagarantovane. Jako je teško sa svima biti dobar i nikad se ne posvađati.

Ovan

Oni ne shvataju da neko nešto ne može. A kada su sa Blizancima koji se stalno nešto nećkaju – oni su im trn u oku. Koče ih i ne mogu da stignu tako lako do cilja.

Bik

Bikovi teško mogu da razumiju Jarčeve.Njih dvoje najbolje da se nikada ne sreću na ulici ali baš nigdje.

Blizanci

Živahni, komunikativni Bliznaci vrlo teško pronalaze zajednički jezik sa Ribama i jednostavno ne mogu ni da se razumiju niti da o bilo čemu pričaju.

Rak

Puni ljubavi, nježni i osjećajni Rakovi se nekada ne slažu sa temperamentnim Škorpijama.

Lav

Lav i Lav su nemoguća kombinacija. Toliko želje za pažnjom totalno ih remeti. Jednostavno su isti i podudaraju se sa mišljenjima.

Djevica

Ako Djevica sretne drugu Djevicu, nastaje haos.

Vaga

Ni jedan znak ne voli toliko poštenje kao Vaga. Sasvim suprotno od Ovna. To je jedan od razloga zašto se ti znaci ne podnose.

Škorpija

Vodolije izluđuju Škorpije jer previše sanjare.Škorpiji je ponekad teško da prevlada u ovom odnosu zbog konkurentskog duha Lava. Lav takođe smatra da je Škorpija egoistična i opsejdnuta sobom, a zajedničko im je što oboje uvijek pokušavaju da uvjere druge da su oni u pravu, a drugi ne.

Strijelac

Ne podnose dosadu i red, pa se nikako ne snalaze sa Rakovima i Djevicama.Posto strijelcu treba zabava a sa rakom i djevicom nece bas to dobiti posto su oni treze mir.

Rak u sebi nosi teška osjećanja prema onima koji im se ne sviđaju. Njemu je takođe vrlo teško da pusti probleme, dok Strijelac donosi vrlo brza rješenja i ide naprijed vrlo hitro. Zbog stalnog nošenja i tereta svog unutrašnjeg prtljaga, Strijelac ne voli Raka.

Jarac

Prevrtljive Vage nikada nisu dobar izbor za Jarčeve.Jarac može biti neprijatelj Vagi. Jarčevi su poput društvenih leptirića i vole da se druže sa svakim ko im se nađe u blizini, dok Vage vole da budu samo u svom ličnom prostoru. S druge strane, Jarac ne voli što Vaga uvek pokušava da ugodi.

Vodolija

Bikovi, koji uvijek ambiciozno prate sva pravila i imaju organizovan život, sanjarima u znaku Vodolije jako idu na živce.

Ribe

Kreativna i osjećajna priroda Riba nikako ne trpi preglasnog i euforičnog Strijelca, piše 24sedam.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh