Svaštara

Ruski astrolog,svijetu neće biti lako ! Najava NOVIH NEPOGODA I BOLESTI na PROLJEĆE – od njenih reči podilazi jeza

Neće vam se previše svidjeti…

Tatjana Boršč, poznati ruski astrolog, objavila je knjigu “Kompletan horoskop 2023.”, u kojoj ističe da će se svet suočiti s velikim promenama i krizama. Kada će se završiti rat u Ukrajini?
Ona kaže da prvu polovinu 2023. vidi kao prirodan nastavak veoma složenog perioda koji je počeo 2022. godine. U Ukrajini će se nastaviti konfrontacija Istoka i Zapada, kao i rivalstvo Sjedinjenih Američkih Država i Kine, uz finansijsku i ekonomsku krizu, koja će 2023. godine, prema Borščovoj, „pokoriti ceo svet“. Zvezde predviđaju da bi se rat u Ukrajini mogao završiti u februaru 2023. godine.

Ekonomska kriza
Prema predviđanjima Borščove, Azija i Rusija dominiraće svetskom ekonomijom sledeće godine. Ovogodišnji događaji su samo još jedan korak u tranziciji pošto se globalni uticaj pomera ka istoku, smatra ona: “Tenzije između Sjedinjenih Američkih Država i azijskih zemalja će samo nastaviti da se zahuktavaju.”Nema dobrih predviđanja…
Uz sve ovo, ova astrološkinja predviđa ozbiljne terorističke napade u drugoj polovini maja. Ona opisuje da će Uran biti u znaku Bika, na istom nivou kao i tokom Drugog svetskog rata: „Ovo nagoveštava raskid sa starim strukturama, što može da izazove rat, smrt i političke i ekonomske sukobe“.

Ne čuvajte keš u bankama
Borščova predviđa krizu u globalnom bankarskom sistemu, koja je zahuktavala tokom 2022.

– Mislim da bi bilo mudrije uložiti svoj novac u nešto opipljivo, kao što su nekretnine, zemljište ili zlato. Sve je bolje nego da ga imate u bankarskom sistemu ili, jednostavno, na papiru – predlaže astrolog.

Nove bolesti na proleće
Položaj zvezda Borščova vidi kao upozorenje za one koji imaju problema sa štitastom žlezdom, kardiovaskularnim oboljenjima ili bilo kojim oboljenjem cerebrovaskularnog sistema. Njima ruski astrolog savetuje poseban oprez. Nova godina neće biti laka ni za one s različitim tipovima dijabetesa dok su problemi mogući i kod osoba koje imaju problema sa stopalima.

Pored toga, Borščova kaže da nam predstoji nova epidemija i nepoznate bolesti već na proleće, a zatim i na jesen.

Mogući su brojni požari
U 2023. razne prirodne anomalije sa kojima se svet suočava ove godine mogu se nastaviti. Borščova predviđa požare velikih razmera koji će biti destabilizujući faktor u zimu i proleće 2023. godine.

Položaj planeta, kako ističe Borščova, ali mnogi drugi astrolozi, nisu zakucano slovo na papiru. To su kako kažu, uputstva, preporuke i mogućnosti, a na svakom od nas je da izabere put kojim želi da ide.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh