Svaštara

Mjesečni kineski horoskop za februar 2023. Pijetlu donosi uspjeh, a Psu izazove u ljubavi

Donosimo vam mjesečni kineski horoskop za februar 2023. godine. Pogledajte kakva su predviđanja za svaki znak.

PACOV

Područje posebne pažnje su odnosi sa drugima. Da biste izbegli sukobe i svađe, pokušajte da govorite i postupajte pažljivo. Uključite šarm, to će pomoći u uspostavljanju komunikacije. Izbjegavajte investicije i rizične transakcije, ne rasipajte svoju ušteđevinu. Radne obaveze će vas malo opterećivati. Sada je važno ostati smiren i riješavati sve probleme kako se pojave. Sačuvajte rutinu koja vam prija, piše Sensa.

BIVO

Za ljude rođene u godini Bivola, februar obećava da će biti veoma uspješan mjesec. I iako vaš učinak neće biti najbolji, možete dobiti veliki bonus na osnovu prošlih zasluga. Možete sebi priuštiti da kupite ono o čemu ste sanjali posljednjih mjeseci. Odnosi sa partnerom biće laki i prijatni, parovi će možda poželeti da svoju vezu podignu na viši nivo. Vodite računa o svom zdravlju, pokušajte da ne radite previše.

TIGAR

Sreća prati Tigrove u gotovo svim oblastima života. Ako ste vrijedno radili na psolu, možete dobiti unaprijeđenje ili lijep bonus. Slobodno preuzmite nove projekte, oni će vam otvoriti velike šanse. Vaša finansijska situacija je sada prilično stabilna, ali nemojte da izlazite van plana. Ne dozvolite da vam spoljašnje okolnosti prekinu mir u vezi.

ZEC

Život rođenih u godini Zeca obećava da će biti prilično miran. U drugoj polovini mjeseca ne propuštajte ako se pojave prilike za važan posao ili projekat koji će u velikoj meri uticati na vašu budućnost. U romantičnom smislu, usamljenim Zečevima ovaj mjesec možda ne donosi neverovatna poznanstva, ali prijaće vam da se posvetite odmoru ili ličnom razvoju. Ako ste i vezi osetićete ljubav i brigu partnera, uzvratite istom mjerom.

ZMAJ

Život Zmajeva u februaru biće miran i odmjeren. Obim radnih zadataka može se donekle povećati, pa ćete morati da poradite na svojoj efikasnosti. Usamljeni zmajevi će osetiti interesovanje nekoga iz svog užeg kruga. Ne dozvolite da zbog neodlučnosti propustite šansu. Ovog meseca se posvetite popravkama i sređivanju doma.

ZMIJA

Ovog meseca postoji velika vjerovatnoća službenih putovanja. Dobro planirajte kako trošite novac i na šta. U februaru možete podstaći bliskost sa partnerom. Prepiske, telefonski pozivi, nježne riječi, podrška – sve ovo će vratiti romantiku u vaš život.

KONJ

Ljudi rođeni u godini Konja biće zauzeti radnim zadacima u februaru. Međutim, ako se pojave prepreke, nemojte odmah da odustajete. Male smetnje i stalne promjene u vašim planovima mogu da vas iscrpe i fizički i psihički. Nađite vremena za odmor. Izbjegavajte velike troškove i pazite kome verujete kada je reč o finansijama i poslu.

KOZA

Privatni život može uticati na poslovni, zato je važno da ovdje pronađete ravnotežu. Najvažnija stvar za vas ovog mjeseca biće da naučite da odvojite posao i lični život. Ako to uspjete, mjesec će vam biti prilično uspješan. Usvojite neke nove i vrijedne zdrave navike.

MAJMUN

Za one rođene u godini majmuna, februar će biti više mjesec odmora nego rada. Imat ćete priliku da odete na nekoliko sastanaka, možda da započnu romantičnu vezu. Budite oprezni sa hranom i alkoholom, nemojte da pretjerujete. Moguće je da će vam u ovom periodu najviše prijati da provodite vrijeme sa porodicom.

PIJETAO

Veoma uspješan mjesec, posebno u svemu što je vezano za ljubav i romansu. Ako ste slobodni, sada iskoristite šanse da pronađete ljubav. Budite otvoreni za poznanike i pokažite simpatije. Na poslu će se sve stvari riješavati same, imaćete priliku da pokažete svoje talente, što neće proći nezapaženo.

PAS

Vaša mudrost, u kombinaciji sa vašom marljivošću, urodit će velikim plodom: moguće su nagrade za trud i novi položaj. Vaš prihod će biti stabilan, ali izbjegavajte sve vrste avantura. Prije nego što napravite brzopletu kupovinu, razmislite da li imate dovoljno novca za svakodnevne potrebe. U ljubavi izbegnite nesuglasice, kompromis je ključ srećne veze.

SVINJA

Februar će biti srećan mjesec za one rođene u godini svinje. Na poslu ćete imati priliku da preuzmete odgovornost za neke važne projekte. Ovo će pozitivno uticati na vaš razvoj karijere, a možda čak i na novac. Budite pažljivi prema ljudima, možda će vam neko iskazati ljubav. Romantični odnosi sa vašim supružnikom biće puni harmonije, ali ne zaboravite da je važno ne samo da dobijete ljubav, već i da pružite brigu i nježnost svom partneru.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh