Svaštara

PRVA SEDMICA U 2023. VEĆ DONOSI PROBLEME: Otkriveno čega svaki znak treba da se čuva, a evo ko će proći NAJGORE

Saznajte na koje probleme vas upozorava sedmični horoskop od 2. do 8. januara 2023. godine.

Ušli smo u 2023. godinu i saznajte šta kaže nedeljni horoskop i čega svaki znak Zodijaka treba da bude svjestan na početku nove godine.

Ovan
Vaša glavna planeta Mars je još uvijek retrogradna, što znači da se zdravlje može pogoršati, a imunitet može pasti. Pobrinite se da praznični odmor ne bude takav da vam treba – odmor!

Bik
Vodite računa o svojim troškovima ove sedmice. Čuvajte se impulzivnih kupovina, savjet astrologa je da posebnu pažnju posvetite Božiću. Napravite plan potrošnje.

Blizanci
Čuvajte se zavisti ove sedmice. Skloni ste da vidite najbolje u drugima, pa čak i ogovarate o njima. Možete se zamjeriti nekome.

Rak
Ove sedmice cilj je da se potpuno oslobodite autoagresije, koja vas uništava, „proždire“ energiju. Pohvalite se, čak i za minimalne uspjehe.

Lav
U ovom periodu moguće je da ćete ući u više svađa i sukoba. Sebični ste, fokusirani samo na ostvarenje svojih želja i planova.

Djevica
Glavobolju posebno zadaje sklonost ka perfekcionizmu. Iskoristite ovu sedmicu da se “potapšate po leđima”. Pronađite inspiraciju u svojim uspjesima i razmišljajte o budućnosti.

Vaga
Astrolozi najavljuju finansijski “napetu” sedmicu. Barem ćete to tako doživjeti. Savjet je da se opustite, uživate sa prijateljima, nije tako kritično kako se čini. Dobra energija će privući novac.

Škorpija
Veza sa voljenom osobom nije dobra početkom 2023. Pokušajte da se ne “tučete”, već postavljajte jasna pitanja i zahtijevajte iskrenost.

Strijelac
Odaberite jednu stvar, jedan problem koji vas muči i poradite na tome. Smislite bolju organizaciju, ne morate se “boriti na više frontova”, dovoljno je da se fokusirate na jedan problem koji možete riješiti.

Jarac
Bez obzira koliko ne želite ništa da radite, radije biste samo ležali, porodici je potrebna vaša pomoć. Neki problem čeka da ponudite najbolje rješenje.

Vodolija
Iskoristite priliku da budete sami, makar i na kratko. Morate biti sami kako biste pronašli najbolje rješenje za ljubavni problem koji je ove sedmice posebno naglašen.

Riba
Smanjite svoja očekivanja, već početkom 2023. osjećate se razočarano. Prijem vam nije donio ono što ste željeli i sada se osjećate loše. “Ljek” je preispitivati ​​sebe i osjećati manje samosažaljenja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh