Svaštara

POSLJEDNJI RETROGRADNI MERKUR U GODINI POMRSITI ĆE NAM KONCE: Spreman je da nam na sve načine ZAKOMPLIKUJE ŽIVOT već od 29. decembra!

Bliži se kraj 2022. godine, a ako smo se nadali izlasku sa retrogradnih planeta, čini se da je horoskop odlučio da sruši te nade.

Merkur, koji uvijek donosi probleme, 29. decembra ulazi u retrogradno kretanje, a u tom pravcu će nastaviti do 18. januara u novoj godini.

Kašnjenja i haos u komunikaciji

Uostalom, 12. decembra Merkur je ušao u predretrogradnu skenku, koja polako počinje da povećava nivo konfuzije i komplikacija. Međutim, kada se Merkur retrogradi na 24 stepena Jarca, to će stvari podići na viši nivo, pokrenuvši period razmišljanja i pregleda koji bi vas mogao odvesti na neka vrlo čudna mjesta. Retrogradni Merkur rijetko je dobar trenutak za početak nečega novog, jer je ovo period renoviranja koji vam omogućava da se pomirite s prošlošću. Umjesto da očekujete da će sve ići po planu, možete očekivati ​​frustrirajuća kašnjenja i pogrešne komunikacije koje će ometati napredak.

Srećom, često kada se osjećate izgubljeno, imate i moć da naletite na nešto neverovatno i neočekivano. Budući da je Jarac horoskopski znak discipline i napornog rada, ova retrogradnost će imati dubok uticaj na vašu karijeru.

Prednosti

Jarac je kardinalni zemaljski znak koji često daje prednost postizanju cilja nego uživanju u putovanju, čak i ako to znači podnošenje određenih žrtava u životu. Iako Jarčeva sklonost ka odloženom zadovoljstvu često vodi ovaj horoskopski znak ka uspehu, to im takođe može otežati da istinski „užive“ u svom uspehu.

Najbolji način za borbu protiv retrogradnog Merkura kroz Jarca je da iskoristite stabilnost, ambiciju, pouzdanost ovog znaka. U tom slučaju ćete se osjećati manje ugroženo ili da vam nešto ne ide kako treba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh