Svaštara

Svi su oduševljeni ovim jeftinim trikom: Evo kako da vam kuća uvijek predivno miriše

Kažu da je miris prvo što ljudi primete kada uđu u nečiju kuću, a sigurno je da svi više volimo da boravimo u prostoriji koja odiše blagim i prijatnim mirisom.

Dnevna soba - Facebook

Danas su na tržištima dostupni razni osveživači u spreju, difuzeri, mirišljavi štapići i sveće koje mogu da pomognu da vam kuća miriše lepo, ali ako ih stalno koristite, to prilično košta.

Srećom, jedna korisnica TikToka otkrila je sjajnu foru koja će vam obezbediti predivan miris po mnogo povoljnijoj ceni.

„Nemojte da bacate mirišljave štapiće kada se istroše. Umesto toga, sipajte malo omekšivača za veš u praznu bočicu, dodajte vode, a zatim vratite štapiće u bočicu“, rekla je ona u videu koji je postao viralan na društvenim mrežama.

Žena tvrdi da kuća na ovaj način miriše prelijepo, a mnogi su potvrdili da će isprobati ovaj trik.

„Sjajno, odmah ću da probam“, „isprobala sam ovaj trik, genijalno“, pisali su njeni pratioci, dok su neki izrazili brigu da će se štapići možda ubuđati.

„Moji stoje u kupatilo već nedjelju dana, nema buđi“, odgovorila je autorka videa, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh