Svaštara

TIKTOK ZVIJEZDA UMRLA U 21. GODINI! UZROK SMRTI SE NE ZNA, A RODITELJI SLOMLJENI OD BOLA

Mega Thakur, kanadska TikTok zvijezda, preminula je prošle sedmice u 21. godini, a vijest o njenoj smrti na društvene mreže podijelili su njeni roditeljii.

Mega Thakur - hayat

Teška srca objavljujemo da je svjetlost našeg života, naša ljubazna, brižna i lijepa kćerka Mega Takur iznenada i neočekivano preminula 24. novembra 2022. godine u ranim jutarnjim satima. Mega je bila samouvjerena i nezavisna mlada žena. Mnogo će nam nedostajati. Voljela je svoje obožavaoce i željela bih da znate za njenu smrt. U ovom trenutku, tražimo vaše blagoslove za Megu. Vaše misli i molitve će biti uz nju na njenom daljem putu – napisali su u objavi.

Megu, koja je posljednji video objavila 18. novembra, na TikToku je pratilo više od 930.000 ljudi, a fanovi su ostali u šoku i bolu zbog njene smrti.

Tako mi je žao. Ne mogu da vjerujem da se ovo dešava – napisala je jedna djevojka.

Ona je bila genijalna. Jel neko zna šta joj se desilo? Ovo je stvarno strašno – dodala je druga. prneosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh