Svaštara

MJESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Evo šta čeka vaš znak Zodijaka

Strijelci, prosinac/decembar je vaš mjesec, koji će vam dati maksimalan šarm. Posebno sretan za ovaj horoskopski znak bit će period do 10. prosinca/decembra, pošto će se planet ljubavi, Venera, nalaziti upravo u vašem znaku.

U duši će vam biti stanje harmonije i radosti. Jarci, sreća u vezama pratit će vas poslije 10. prosinca/decembra. Pored romantike, predstavnike ovog horoskopskog znaka očekuju i značajni materijalni bonusi.

Ovan

Romantični Ovan će imati želju da započne vezu, međutim, izvana se to neće manifestirati ni na koji način.

Predstavnici ovog horoskopskog znaka su romantični i emotivni, mogu ih lako dotaknuti sentimentalne scene iz filma ili nečije priče, ali će djelovati kao da su malo lijeni da se upoznaju i komuniciraju.

Sve što se događa trenutno vezano je za retrogradno kretanje Marsa, planeta zaštitnika Ovna. Produktivan početak mjeseca može biti praćen padom na kraju pa će predstavnici vatrene stihije željeti mir.

Bik
Sanjivi Bik bi u prosincu/decembru mogao doživjeti neke potrese u svojim vezama, ali sada je vrijeme da se opuste i analiziraju što se zaista dogodilo. Vrijeme je da se zapitate što točno želite od partnera i koje korake treba poduzeti da biste postigli harmoniju u zajednici.

Uzemljenje će koristiti ovom horoskopskom znaku. Pored ljubavnih problema, Bik će morati riješiti i financijske probleme.

Vjerojatno postoji nešto što će biti važno da završite, a od 20. prosinca/decembra bit će odlična prilika da pokažete vještinu rješavanja novčanih stvari kako biste samouvjereno dočekali narednu godinu. U svakom slučaju, srce će vam reći pravi put.

Blizanci
Blizance očekuje pravi vrtlog strasti. U prosincu/decembru predstavnike ovog horoskopskog znaka očekuje mnogo poziva, poruka i riječi. Na horizontu će se iznenada pojaviti svakakve nekadašnje strasti, ali na vama je hoćete li im posvetiti pažnju i vrijeme ili ne.

Bit će mnogo izbora, tako da vam definitivno neće biti dosadno. Pored toga, ovaj znak Zodijaka očekuju nova obećavajuća poznanstva i putovanja.

Blizanci će se osjećati najbolje. Njihova nezadrživa energija i šarm iznenadit će druge.

Rak
Rakovi će morati revidirati odnose kako bi shvatili tko daje pozitivnu energiju, a tko, naprotiv, oduzima resurse. Vjerojatno ćete se morati oprostiti s nekim, ali ne trebate brinuti, na kraju će se sve završiti u vašu korist.

Već poslije 10. prosinca/decembra, predstavnici ovog vodenog znaka Zodijaka doživjet će radost komunikacije s partnerom ili flertovanja s obožavateljima.

Generalno, prosinac/decembar će biti dobro vrijeme za opuštanje i punjenje pozitivnom energijom.

Lav
Čini se da se Lavovi bude iz jesenjeg bluza, ali u međuvremenu je potrebno da preuzmu inicijativu: izađite vani i pridružite se preprazničnoj gužvi.

Usamljeni predstavnici ovog horoskopskog znaka imat će priliku da upoznaju zanimljivu osobu. Stoga – ni u kom slučaju ne budite lijeni.

Vi ste vatreni znak, sada pokažite u smjelost i otvorenost. Obucite se, izađite i hrabro preuzmite inicijativu.

Djevica
Ako već imate stabilnu vezu s partnerom, očekuju vas razvoj, ali i primamljive ponude. Najvjerojatnije ćete ovaj mjesec provesti sa svojom obitelji i voljenim osobama.

Bliže Novoj godini, morat ćete posvetiti više vremena članovima obitelji.

Možda će doći i dugo očekivane dobre vijesti. Usamljenim predstavnicima ovog znaka također neće biti dosadno.

Vaga
Prosinac/decembar će Vagama biti aktivan. Predstoje im razna putovanja pa se povećava vjerojatnost da usput upoznaju budućeg partnera.

Mnogo primamljivih poznanstava i ponuda može se dogoditi tijekom odmora na nekoj romantičnoj zimskoj destinaciji.

Glavna stvar je da budete otvoreni za nova poznanstva i mogućnosti kako biste osjetili atmosferu romantike. Sudbina vam je naklonjena.

Škorpion
Škorpioni su imali vrlo strastven studeni/novembar pa sada možete shvatite s kim se želite povezati dublje, a koji odnosi zapravo nemaju budućnost.

Generalno, poželjet ćete mirne romantične večeri, ples, gurmansku kuhinju i novogodišnje mirise.

Možete se opustiti i uz njegu, razne salonske tretmane i masaže. Mirne šetnje s partnerom ili zajedničko gledanje TV emisija pod toplom dekicom pomoći će da povratite mentalnu snagu.

Strijelac
Prosinac/decembar je vaš mjesec, koji će vam dati maksimalan šarm. Obiteljski predstavnici vatrenog elementa održat će ljubavno raspoloženje, a usamljeni će moći sklopiti zanimljivo poznanstvo.

Posebno sretan za ovaj horoskopski znak bit će period do 10. prosinca/decembra, pošto će se planet ljubavi, Venera, nalaziti upravo u vašem znaku.

Slobodno idite s partnerom u šetnju u umjetničku galeriju, klizalište ili priredite romantičnu večeru uz svijeće. U duši će biti stanje harmonije i radosti.

Jarac
Jarci, sreća u vezama pratit će vas poslije 10. prosinca/decembra. Početkom mjeseca imat ćete zalihe energije i obavit ćete rutinske zadatke kako biste kasnije imali više vremena za srodnu dušu. Pored romantike, predstavnike ovog horoskopskog znaka očekuju i značajni materijalni bonusi.

Jarci, očekujte poklone i iznenađenja od svojih izabranika. Oni koji još nemaju voljenu osobu imat će priliku da se upoznaju na nekom događaju.

Pogledajte bliže, možda će vas sudbina spojiti na novogodišnjoj korporativnoj zabavi ili u prijateljskom krugu.

Vodenjak
Prosinac/decembar će biti povoljan za Vodenjake. Ostvarujete puno komunikacije, flertovanja i romantike. Istina, bolje je dati prednost mirnom formatu zabave.

Ovo će pomoći da uštedite energiju, posebno kada se osjećate iscrpljeno. Predstavnici ovog zračnog znaka Zodijaka također će osjetiti nalet ideja, ali ne treba žuriti s implementacijom: ostavite ih za siječanj/januar, kada će retrogradno kretanje planeta donijeti sreću.

U predstojećoj 2023. godini Vodenjaka očekuju mnoga ljubavna dostignuća.

Ribe
Prosinac/decembar će biti odličan za Ribe. Planet Jupiter, donijet će sreću, a Venera će vas pratiti u ljubavnim vezama krajem mjeseca.

Obiteljske Ribe mogu prirediti duge gozbe uz glazbu i zabavu, a usamljene Ribe mogu nekoga upoznati tijekom proslave u novogodišnjoj noći.

Svaki izlazak iz kuće pruža priliku da pronađete neočekivano i uspješno poznanstvo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh