Svaštara

BAKA (83) SE HVALILA S*KSOM S 45 GODINA MLAĐIM MUŽEM, A ONDA SE SVE PROMIJENILO: Ukinula mu odnose, a razlog je mnoge RASTUŽIO!

Ajris Džons (83) iz Velike Britanije je baka koja je šokirala čitav svet. Na naslovne strane i u najpoznatije emisije dospela je zbog ljubavne veze sa 45 godina mlađim Mohamedom Ahmetom Ibrahimom.

Prvi kontakt ostvarili su na Fejsbuku 2019. godine, a posle pet meseci odlučila je da ode u Egipat kako bi se upoznali. Bez obzira na razliku u godinama, ubrzo su se venčali, a njihova ljubav od tada cveta, naročito na društvenim mrežama.

Često su meta negativnih kritika, a mnogi ih neumorno ispituju kakav im je seks. Ipak, Ajris i Mohamed se trude da izbegavaju takva pitanja, a onda je baka jednom prilikom odlučila da odgovori. Tada je u studiju nastao muk, voditelji su zanemeli, naročito kada je Ajris otkrila koja joj je omiljena poza.

Ovoga puta, zaljubljena penzionerka rekla je da je u njihovom braku “nastupila zabrana seksualnog odnosa”. Otkako se Egipćanin preselio kod Ajris u Veliku Britaniju, aktivnosti ispod čaršava bile su neizostavan deo njihovog braka, ali sada je sve postalo drugačije. Kako je istakla, razlog je njeno zdravlje.

Proslavili su drugu godišnjicu braka, ali Ajris želi da istakne da je u njihovom odnosu sve u najboljem redu.

“Mohamed me želi više nego ja njega, ali ja imam 83 godine i nisam u formi kao nekada. Moram malo da se odmorim s vremena na vreme. Mohamed će jednog dana morati da živi bez mene”, otkrila je Ajris. Inače, Ajris je ranije ovako govorila o svom sadašnjem suprugu:

“Ljubav je kad vam onaj koga volite seče nokte. Kad vas odnese na drugi sprat kad se lift pokvari. Kad provede sate tražeći mobilni telefon koji ste ostavili u taksiju. Ljubav je kad onaj kojeg volite spava na bolničkom podu i odbija da ode dok se oporavljate od pada. Kada bez reči sluša vaše prigovaranje o vrućini u Egiptu”, rekla je Ajris.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh