Svaštara

RUSKI ASTROLOG PREDVIDJEO SVE DO 2024. GODINE Evo dokle će trajati kriza i ko će izvući deblji kraj

Do kraja 2024. godine sve države će preživeti teška vremena, ali će na kraju teških godina Rusija postati moćna imperija i novi svetski lider

“Ekonomska kriza će drmati svet još dugo, a iz nje će kao pobednik izaći Rusija”, tvrdi najpoznatiji ruski astrolog Pavel Globa.

Kako sam Globa tvrdi, 85 odsto njegovih proročanstava se ispunilo. Ovo su još neka od njegovih predviđanja:

“Ovo je apsurd”; Gugl map preimenovao srpsko pravoslavno groblje na KiM u…
Kako on kaže, ekonomska kriza će trajati do 2024. godine. SAD čekaju teška vremena, a Ukrajina i Evropska unija prestaće da postoje.

Umesto Evropske unije pojaviće se nekoliko saveza. Zemlje Skandinavije i Pribaltika formiraće Severni savez, a Francuska, Italija i Španija će se ujediniti u Južnoevropski savez. Evropska unija će možda i opstati kao formacija, ali samo na papiru.

Blok NATO će prvo malo ojačati, ali će zatim prestati da postoji.

Do kraja 2024. godine sve države će preživeti teška vremena, ali će na kraju teških godina Rusija postati moćna imperija i novi svetski lider.

Na kraju 2024. godine čitavo čovečanstvo će se konačno oprostiti od krize, koja će biti nazvana “Druga velika depresija”. Kako kaže Globa, promene u ruskoj vladi će dovesti do neke vrste poboljšanja generalne situacije u zemlji.
Globalna kriza će trajati do 2024. godine. EU, kao i NATO će se raspasti. U Evropi će nastati nekoliko unija: Južnoevropska, Severnoevropska i slično.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh