Svaštara

Pet razloga zbog kojih mnoge žene izgube dobre muškarce

Muškarci vole znati da ih žene vole, ali ne žele biti njihov jedini prioritet. Sviđa im se i što one vole nogomet i njihove prljave šale, ali zapravo ih pali ženstvena strana dame…

Muškarac i žena - Blogspot.com

Postoje stvari kod žena koje pale muškarce, i ne, ne moraju imati veze sa seksi odjećom i atraktivnim selfijima. Ipak, postoje neke osobine ličnosti, neke navike i kvalitete zbog kojih tipovi stvarno gube interes i koje ih tjeraju da se povuku, i to brzo.

Pet najvećih razloga zašto žene izgube muškarce koje vole:
1. Njezini interesi su ograničeni

Muškarci vole znati da ih žene vole. Godi im egu kada znaju da su im prioritet, ali oni ne žele biti damama jedini prioritet. Tipovi vole žene koje imaju i druge interese i zanimacije.

To može biti hobi, posao ili sastanak s grupom prijatelja. Samo treba biti nešto. Kada su oni jedina stvar koja se događa u životu žena, to može stvoriti preveliki pritisak i ostaviti im premalo prostora za disanje. prneosi 24sata
2. Prečesto skriva svoju ženstvenu stranu

Žene koje su ‘jedan od frajera’ su super. Oni vole što volite nogomet, prljave šale i gledate njihove omiljene filmove za redom. Ali ne traže nužno drugog prijatelja. Vole ipak onu žensku stranu koja provodi puno vremena u kupaonici pazeći na to da joj kosa bude baš kako treba, zatim onaj dio koji od njih traži da odu istražiti onu glasnu buku u podrumu i kad se našminkaju i obuku crnu haljinu za noćni izlazak u grad.

Prilično je jednostavno, zapravo muškarci vole kada im dame pokazuju svoju ženstvenu stranu. To je ono što ih zapravo pali.

3. ‘Prljavi’ razgovor prelazi granicu

Prljavo pričanje u krevetu općenito je dobra stvar. Obično možete tipove tu napaliti bilo čime. Ipak, kada ‘prljavština’ postane previše samozatajna ili čudna, to može biti velika odbojnost i može učiniti da se osjećaju pomalo odvratno. Dakle, dok je malo ‘prljavog’ razgovora dobra stvar, prelazak granice od prljavog do jezivog nije.

4. Previše je usredotočena na budućnost

Postoji velika tajna za koju ne znaju mnoge dame – mnogi se muškarci također žele oženiti i imati djecu. Stvar je u tome što to ne žele učiniti prije nego što vas upoznaju i zaljube se. Možda ne žele ni razmišljati o vjenčanjima i dječjim maramicama, barem ne prije vremena.

Upravo zbog toga premotavanje svakog razgovora u budućnost može biti loše. Nije da nikada ne žele razgovarati o braku i djeci, samo ne žele to činiti na prvom, drugom ili trećem spoju.

5. Ona pretpostavlja da su svi muškarci isti

Žene ne žele da tipovi pretpostavljaju da su da baš poput njihovih bivših djevojaka. Budući da ne žele da ih se stavlja u koš s ostalim djevojkama, ne bi trebale ni dame pretpostavljati da su njihovi dečki poput drugih muškaraca. Dopustiti da jedno loše iskustvo utječe na osjećaje prema svim muškarcima otjerat će ih, prenosi YourTango.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh