Svaštara

KRVAVI MJESEC DONOSI PROMJENE ZA SVE ZNAKOVE ZODIJAKA: Saznajte šta vas čeka

Kao i svaka lunarna energija u punoj fazi, ona simbolizira početak i kraj i označava važan period za promjene u našem životu. Astrolog Jana Janovič otkrila je što možete očekivati u periodu krvavog Mjeseca, kao i kako on utječe na svaki od 12 znakova Zodijak

super krvavi Mjesec - Source.ba

Pun Mjesec događa se 9. listopada/oktobra u 22:54h i ima više različitih imena – lovački Mjesec, Mjesec selidbe, ledeni Mjesec, a najpoznatiji je po imenu Krvavi Mjesec.

Kao i svaka lunarna energija u punoj fazi, on simbolizira početak i kraj, označava i važan period za promjene u našem životu. Astrolozi ističu da je od posebnog značaja da se fokusirate na odnose, emotivne relacije u kojima vas očekuje najviše izmjena.

Za vrijeme punog Mjeseca, Sunce je u emotivnoj Vagi pa ćemo se posvetiti partnerstvu, platonskim odnosima. Također, Mjesec će biti u bliskoj konjunkciji s Venerom, planetom ljubavi i romantike.

Zadatak koji planete svima donose jest to da napravite savršen balans između partnerovih i vaših emocionalnih potreba i želja.

Prepustite se svim važnim lekcijama i ljepotama života – i ne zaboravite, svaki kraj je šansa za nešto novo i veličanstveno što dolazi u vaš život.

Evo kako Krvavi Mjesec utječe na vaš znak:

Ovan

Dajte sve od sebe da poštujete svog partnera ili osobu koja vam se sviđa. Budite otvorenog uma i otvorenog uha, slušajte što oni imaju reći.

To će vam dobro poslužiti u ovom razdoblju.
Bik

Vaši prijatelji i obitelj možda osjećaju utjecaj ovog punog Mjeseca jače nego vi, što znači da je pravo vrijeme da ih saslušate i budete uz njih.
Blizanci

Iako će ovo možda biti težak mjesec za mnoge, Blizanci će napredovati pod ovim punim Mjesecom.

Sukobi i nesuglasice koje bi se mogle pojaviti tijekom ovog perioda, mogu se riješiti na miran način.
Rak

Ako ste slobodni, ovo neće biti dobar trenutak za početak veze i bolje je sačekati nekoliko dana dok se utjecaj punog Mjeseca ne završi.

To je Mjesec koji može izazvati mnogo preokreta za vas, tako da nećete nužno imati pravo stanje uma da započnete nešto novo.
Lav

U ovom periodu ćete se truditi da očuvate mir, što je dobra stvar.

Najbolje je da se pritajite i da se ne prepuštate iskušenjima.

Djevica

Položaj punog Mjeseca u listopadu/oktobru će zasjeniti Djevicu, a Sunce neće nužno donijeti neke velike pojave.

Vaga

Vaga će najvjerojatnije osjetiti svoju nestabilnu prirodu, a to će naročito osjetiti oni koji imaju nekoliko planeta u ovom znaku.

Možda ćete se u ovom periodu osjećati odbačenima, ali to će proći.
Škorpion

Za Škorpiona bi ovo mogao biti prilično opušten i slobodan Mjesec, jer neće osjetiti napetost koju pun Mjesec obično donosi.
Strijelac

Možda ćete naići na neki sukob, ali ne dozvolite da to dopre do vas.
Jarac

Kompromis će biti ključan za vas ovog mjeseca.

Budite spremni da slušate one oko sebe i izbjegavajte uzburkavanje stvari, ako je ikako moguće.
Vodenjak

Ako ste u vezi, ovo bi trebao biti lijep mjesec za vas.

Ovaj mjesec zapravo može pomoći da bolje razumijete svog partnera i ojačate vezu.
Ribe

Ovaj pun Mjesec signalizira kraj, ali to može jednostavno značiti da završavate važan projekt ili period u svom životu.

Proslavite ga i pripremite se za novi period koji je pred vama. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh