Svaštara

Detaljan sedmični horoskop do 16.10 – Sreća bi mogla da prati Bikove, Vodolije i Ovnove

Pred vama je detaljna sedmična astro analiza za period od 10. do 16. oktobra. Kakve promjene su zvijezde spremile za vaš horoskopski znak saznajte u nastavku.

Ovan: tokom ove sedmice očekuju vas neka viđanja sa ljudima koji su za vas vrlo važni. Trudite se da koristite slobodno vrijeme za svoje aktivnosti koje vas zanimaju i vaše hobije. Finansije će biti stabilne u nedelji koja je pred nama. Muškarci koji imaju djecu biće vrlo uključeni u neke njihove probleme.Zaštitite ih.
Bik: kada je u pitanju sedmica koja je pred nama budite vrlo oprezni ukoliko radite sa dokumentima ili nekim vrlo važnim informacijama. Ova sedmica biće odlična za izlaske i putovanja sa prijateljima. Novac ćete trošiti na U ovoj nedelji bićete sretne ruke.
Blizanac: u sedmici koja slijedi blizance očekuju interesante poruke ili pisma od rođaka ili prijatelja koji žive u drugim mjestima. Neki pripadnici ovog horoskopskog znaka primiće nove vijesti od prijatelja ili rođaka. Mogli biste ući u neki konflikt, pa budite oprezni. Pokušajte da kontrolišete tenziju i stres.
Rak: u nedelji koja je pred nama bićete vrlo iznenađeni jer će vam se ukazati neke profesionalne ili poslovne prilike. Možda je ovo odličan period da realizujete neku od svojih starih ideja. Jako ste sposobni, pokažite to ljudima. Ove sedmice sa lakoćom ćete rješavati probleme sa dokumentima koji su važni za vaš porodični ili poslovni život. Mogli biste saznati neke neprijatne vijesti o osobi koju znate.
Lav: u nedelji između 10. i 16. oktobra očekuje vas više obaveza vezanih za kuću i porodicu nego što ste inače navikli.

Upoznaćete neke nove ljude na druženjima ili događajima, ali budite oprezni sa tim poznanstvima. Koncentrišite se da ne pravite greške u ovoj nedelji jer nećete imati vremena da ih ispravite. Ovo se naročito odnosi na vaše poslovne prilike.

Djevica: u ovoj nedelji koja je pred nama djevice bi mogle poći na put zbog kojeg će biti pod stresom i osjetiće tenziju. To putovanje bi moglo imati veze sa nekim vašim bliskim rođakom. Ove sedmice generalno ćete se baviti porodičnim stvarima.

Prijatno iskustvo imaćete sa nekom osobom iz vašeg kruga prijatelja.
Vaga: u ovoj sedmici osjetićete radost zbog nekog događaja koji će imati veze sa nekom osobom koja se nalazi u vašem bliskom okruženju. Kada su finansije u pitanju, mnogi pripadnici ovog horoskopskog znaka doživjeće neku negativnu situaciju sa novcem.

Budite pažljivi sa novcem ove sedmice, tako vam zvijezde poručuju. Lako ćete pronalaziti izlaz iz složenih ili konfliktnih situacija.
Škorpija: tokom sedmice koja je pred nama pripadnici ovog horoskopskog znaka suočiće se sa nekim finansijskim problemima za koje nisu oni krivi.

Žene pripadnice ovog horoskopskog znaka biće dobre organizatorke, ali istovremeno će zbog toga osjetiti veliki stres i tenziju.
Strijelac: strijelčevi će, u nedelji koja je pred nama, imati mnogo više planova koje žele da ostvare nego što je to objektivno moguće.

Bićete razočarani zbog ljudi rođenih u znaku riba, raka ili škorpije. Očekuju vas pozitivne vijesti o nekom vama dragom i bliskom ko živi ili radi u drugom gradu ili državi. Finansijska situacija biće dobra.
Jarac: u ovom periodu imaćete neki važan događaj koji će se ticati neke bliske osobe.

To može biti rođendan, godišnjica, vjenčanje, selidba ili nešto slično. Obratite pažnju na osobu iz vašeg okruženja rođenu u nekom od zemljanih znakova. Uživaćete u razvoju svoje karijere. Kada su u pitanju muškarci rođeni u ovom horoskopskom znaku finansije će ići dobrom putanjom.

Vodolija: sedmica od 10. do 16. oktobra pripadnicima ovog horoskopskog znaka donosi sreću kada je u pitanju novac ili bilo kakav rad sa finansijama ili finansijskim dokumentima. Obratite pažnju na informacije koje dobijate od osobe rođene u vazdušnom znaku.

Te informacije će vam višestruko koristiti. Mogući su konflikti u kući tokom ovih 7 dana. Uglavnom će povod za svađe biti sitnice.
Ribe: u ovom periodu vrlo je moguće da ćete raditi sa novcem. Investiraćete ga ili pozajmiti nekome.

U nedelji koja je pred nama bavićete se svojim poslom, ali takođe i teškom i komplikovanom situacijom koju imate sa jednom osobom iz vaše porodice. Potrudite se da pronađete kompromis. Očekuju vas iznenađenja u vidu viđanja sa dragim ljudima iz prošlosti,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh