Svaštara

PRIPREME ZA JESEN: KUĆNI POSLOVI KOJE TREBA URADITI PRIJE OPADANJA LIŠĆA

Da bismo se potpuno pripremili za jesen, potrebno je da obavimo određene kućne poslove, kako ne bismo imali kasnije problema.

Čišćenje kuće - Vecernji.ba

1. Čišćenje oluka

Sa dolaskom zime i obilnijih kiša i snijegova, potrebno je da očistimo oluke kako ne bi došlo do blokade. Da bi voda mogla da se sliva neometano, pročistite oluke i spriječite eventualne probleme.

2. Detaljno čišćenje prozora

Izdvojite jedan sunčan dan za detaljno čišćenje prozora. Da bi što više svjetlosti ulazilo i kako biste mogli da uživate u zimskoj idili, postarajte se da uklonite prljavštinu i prašinu sa njih.

3. Radijatori i ventilacioni otvori

Prije sezone grejanja očistite radijatore i ventilacione otvore. Prebrišite prostor između radijatora i uklonite prašinu i prljavštinu.

4. Kaputi

Kapute i zimske jakne koji su dugo stajali u ostavi i kesama, odnesite na hemijsko čišćenje ili operite slijedeći uputstva sa etikete. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh