Svaštara

U ovom horoskopskom znaku rođen je nevjerojatan broj poznatih osoba

Ušli smo u vladavinu Djevica. Ovaj horoskopski znak spada u zemljane znakove, a riječ je o najopreznijem znaku horoskopa koji uvijek obraća pozornost i na najmanje detalje te pomno analizira sve detalje prije donošenja ikakve odluke.

Njihova želja za promjenom svijeta uvijek se podudara s radom i voljom i time što sudjeluju kad je potrebno.

Kad se na nešto odluče, Djevice imaju dugoročnu strategiju, proces promjene se odvija polako, ali su promjene vidljive. Bez obzira na koje su područje usmjerene, promjene koje donose su vrlo korisne. U namjeri da nešto promijene, Djevice će polako i promišljeno napredovati, uvijek znajući sljedeći potez.

Djevice su šesti znak zodijaka koji traje od 23. augusta do 22. septembra, a pod ovim zemljanim znakom rođen je nevjerojatan broj slavnih glumaca i pjevača poput Cameron Diaz, Beyonce, Pink i mnogih drugih. prneosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh