Svaštara

Tri najvjernija znaka Zodijaka: Teško je biti vijeran – Pogotovo kada si atraktivna Škorpija

Među svim horoskopskim znakovima postoji nekoliko njih koji se smatraju najvjernijima? U nastavku otkrivamo koji su to znakovi.

Ljubav - Pult24.info

Najodaniji horoskopski znakovi su možda oni za koje to nikada ne biste rekli. Čini se da je sa Jarcem sve jasno, ovi pragmatičari ne rade ništa tek tako, već sve rade promišljeno. Kod njih ne postoji ono “ne znam šta mi je bilo pa sam to uradio”. U vezi sa njim izdaje neće biti.

Osim toga, predstavnici ovog horoskopskog znaka imaju tendenciju da potisnu svoje želje i strastvene nagone ako se pojave prema drugoj osobi, i usmjere svoj fokus na osobu sa kojom su u vezi. Ovi ljudi su škrti, štede energiju i neće tražiti avanture.

Škorpija takođe, uprkos svojoj urođenoj koketnosti ​​i strastvenosti, radije održava porodične temelje. Sumnjičava je, nikome ne vjeruje i preferira bračnog partnera. Tako je sigurnije, jer se u dubini duše Škorpije plaše da budu prevarene ili u ulozi žrtve.

Dakle, lojalnost Škorpije je sredstvo samoodbrane. A šta je sa strastvenim, slobodnim, romantičnim i neustrašivim Lavovima? Teško je povjerovati da su baš oni u prva tri najvjernija znaka, ali jesu. Oni su takvi jer posjeduju taj svoj “ponos”.

Odani Lavovi nisu skloni prolaznim avanturama. Njima je duhovna povezanost važnija od fizičke, iako su jako dobri partneri na oba polja. Ako muškarac Lav ima voljenu ženu, ona će ga potpuno opčiniti i on će ostati vjeran. A sa druge strane žene Lavovi su lijepe, njegovane žene koje možete gledati, ali ne i dodirivati, ako je u vezi i braku. prneosi pult24info


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh