Svaštara

Ljubavni horoskop za Jul mjesec: Kakva pomjene mogu da očekuju Jarac, Vodolija i Ribe

Ljubavni horoskop za mjesec Jul je tu. Šta mogu da očekuju Jarčevi, Vodolije i Ribe na svom ljubvanom polju, detaljno iznose astrolozi.

Horoskop - Telegraf.rs

Jarac: Ukoliko naiđete na određene izazove, ne razmišljajte previše o odustajanju. Vi ste ipak znak koji nije tom sklon. Važno je samo da budete ozbiljni u pogledu onoga što želite ostvariti, i da ozbiljno shvatate stvari koje su vam važne u životu.

Kada je ljubav u pitanju jul mjesec bi za vas i vašeg partnera mogao biti u duhu ljubavi. Moguće je da ćete prosljavati godišnjicu, ili jednostavno uživati u zajedničkim lijepim momentima. Važno je da jasno pokažete jedno drugom koliko vam znače zajednički momenti.

Vodolija: Potrebno je da se malo više fokusirate na pozitivne stvari u vašem životu. Malo više postanite optimistični i na stvari gledajte pozitivnije. Kada imate pozitivne misli, tada ćete tako i djelovati, a i rezultati će vas takvi očekivati.

Na polju ljubavi moguće su nesuglasice između vas i partnera, ali zbog neke treće osobe. To može da bude vama bliska osoba. Potrebno ja da vas dvoje jasno definišete vaš odnos i postavite granice. Vaš odnos treba da bude samo vaš, bez mješanja drugih ljudi u isti.

Kada budete imali više vremena za sebe, tada će i vaša pažnja biti usmjerena samo na vas i moći ćete da uživate jedno u drugom, onako kako to i zaslužujete. Ribe: Vaš fokus u mjesecu julu, biće na izgradnji dobih i kvalitetnih odnosa kako na ličnom, tako i na profesionalnom nivou.

Zbog vašeg takvog zalaganja, osjetićete radost i bićete ponosni na sebe, ali i ljude oko sebe. Vi ćete vašem partneru jasno pokazati koliko ga volite i koliko vam znači. Imaćete želju i potrebu da ugađate vašem partneru i iznenađujete ga stvarima koje on voli.

Za one koji su slobodni, postoji mogućnost da upoznate nekoga i to na mjestu na kojem to niste očekivali. Ali, ova mogućnost postoji ukoliko budete spremni izaći iz svoje zone udobnosti i malo više se prepustiti društvenom životu,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh