Svaštara

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. MAJ: OČEKUJE VAS LJUBAVNA AVANTURA SA OSOBOM KOJU POZNAJETE SA POSLA!

Rakove koji se bave privatnim biznisom očekuje dobitak.

Ovan

Uspješno zaključenje ugovora i nova poslovna saradnja predstavlja novi početak u vašoj karijeri. Finansijski dobitak. Ljubavna avantura sa osobom koju poznajete sa posla može biti zasnovano više na fizičkoj privlačnosti. Pojačana nervoza.

Bik

Ovaj dan donijeće vam uspješnu poslovnu saradnju sa osobom u znaku Djevice ili Jarca. Stabilizacija na financijskom planu. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom na nekom putovanju. Glavobolja.

Blizanci

Dominantna atmosfera ovog dana mogu biti poslovni sastanci i odluke o bitnim pitanjima. Očekuju vas pohvale od strane nadređenih. Početak nove ljubavne veze sa osobom u znaku Vage ili Vodolije. Ukočenost vratnog dijela kičme.

Rak

Obnavljanje stare saradnje može predstavljati izvor značajne podrške u daljoj karijeri. Rakove koji se bave privatnim biznisom očekuje dobitak. Vaš odnos sa partnerom sve više dobija na kvalitetu. Očekuje vas dalje zbližavanje. Previše sjedite, pokrenite se!

Lav

Finansijska situacija danas može u velikoj mjeri da se popravi. Uspješno zaključenje posla sa osobom koja živi u inostranstvu. Budite oprezni, jer vam ulazak u tajnu vezu kasnije može donijeti neočekivane komplikacije. Bolovi u lumbalnom dijelu kičme.

Djevica

Finansijski uspjeh očekuje Djevice koje se bave dizajnom ili umjetnošću. Uspjeh kroz saradnju sa inostranstvom. Slobodne Djevice mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu u znaku Bika ili Jarca. Česte prehlade.

Vaga

Pozitivna energija donosi vam priliku za unapređenje finansijske situacije. Međutim, vaši odnosi sa nekim kolegama idu silaznom putanjom. Partner je prezauzet svojim obavezama i vi se osjećate usamljenim. Porazgovarajte na vrijeme o tom problemu. Nervoza.

Škorpija

Pridržavajte se unaprijed zacrtanog plana, jer su danas mogući previdi zbog naglog pada koncentracije. Neki detalji mogu vam odvući pažnju. Škorpije danas mogu da upoznaju osobu u znaku Bika ili Jarca. Problemi sa zglobovima.

Strijelac

Preokret u okviru vaše saradnje donio vam je razočaranje i promjenu ranijeg plana. Ozbiljno razmišljate da potpuno promijenite tim saradnika. Problemi na porodičnom nivou zahtijevaju neodložno rješenje. Situacija će zahtijevati kompromise. Loša periferna cirkulacija.

Jarac

Veoma važan sastanak donijeće vam priliku da donesete izuzetno značajne odluke na kolektivnom nivou. Shvatate važnost trenutka i donosite odluku na timskom nivou. Slobodnim Jarčevima predstoji avantura sa osobom u znaku Škorpije ili Raka. Česte nesvjestice.

Vodolija

Vodolije očekuje više različitih poslovnih ponuda. Jedna od njih uključuje saradnju sa inostranstvom, koja obećava najveći finansijski boljitak. Vodolije koje su u vezi osjećaju nezadovoljstvo rutinom i razmišljaju kako da ožive stari žar u vezi. Potreban vam je san.

Ribe

Neočekivani razvoj okolnosti u okviru saradnje sa inostranstvom zahtijevaće primjenu rezervnog plana. Bićete u situaciji da radite pod pritiskom. Nova ljubavna veza može vas dovesti u pomalo komplikovanu situaciju zbog različitih stavova u pogledu budućnosti. Trudite se da što manje koristite prijevoz. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh