Svaštara

DAN KAD STE ROĐENI OTKRIVA ONO ŠTO NISTE ZNALI: Ako ste rođeni u nedelju, evo kakva vas budućnost čeka!

Ako ste rođeni u nedelju, vašim danom vlada moćno Sunce i to u velikoj mjeri utiče na vaš karakter i osobine

zena - Novi

Vjeruje se da postoji veza između faktora kao što su dan, datum, vrijeme i mjesto gdje ste rođeni i osobina koje posjedujete. Ako ste rođeni u nedelju, vladar vašeg dana je moćno Sunce.

Oni koji su rođeni u nedelju imaju sposobnost da razmišljaju van okvira, slobodni su i ne trpe stege. Donose odluke nezavisno od toga šta drugi misle ili očekuju, vole sve da rade na svoj način. Zbog toga nisu najbolji kandidati za poslove za fiksnim radnim vremenom i šefom koji visi nad glavom. Kreativni su i maštoviti, imaju dobre ideje. Za njih je najbolje da razvijaju sopstveni biznis ili da rade kao frilenseri. Tu imaju najveće šanse da se razvijaju i da budu ispunjeni i zadovoljni.

Krasi ih pozitivnost, optimizam, ambicioni su i puni samopouzdanja. Važe za društvene osobe, ali nemaju preterano mnogo prijatelja jer vole da budu u centru pažnje.

U ljubavi mogu da budu previše naivni i da vjeruju drugima prije nego što ih dobro upoznaju. Kada se pritom opeku, svaki sledeći put su sve zatvoreniji, obazriviji i samim tim nepoverljiviji. Znaju da budu pomalo posesivni i nesigurni. Generalno vjeruju u pravu ljubav, ali ne polazi i m uvijek za rukom da je pronađu, a kada je imaju pored sebe, ne znaju to uvijek da joj pokažu. Ponekad imaju problem da kontrolišu svoj temperament i bijes. Astrolozi im preporučuju da nose žutu i belu boju kako bi kontrolisali svoje reakcije. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh