Svaštara

Muškarci ističu kakve ih žene većinom odbijaju: Bez intelektualne povezanosti nema duge veze

Muškarci umiju biti jako izbirljivi kada traže partnerku, a pogotovo kada traže ženu za nešto više.

Par - Infpult.info

Iako mnogi vjeruju da muškarci nisu mnogo probirljivi i da će pokušati smuvati sve što im padne na pamet – istina je ipak malo drugačija. Muškarci itekako kalkulišu i razmišljaju s kim žele da stupe u odnos, a sa kim ne. Ovo su neki tipovi žena koje će mnoge muškarce obijati.

1. Žene koje previše pričaju. Muškarci ne vole duge razgovore i čavrljanje, a žene nažalost nekada pomisle da su im oni prijateljice pa im pričaju o svemu i svačemu. Konstantno zvocanje ih u potpunosti odbija i poništava želju za ljubavlju.

2. Gadljive žene. Muškarci možda nisu pedantni kao većina žena ali ipak ne vole pored sebe imati ženu koja se na sve grozi. 3. Intelektualno odstupanje. Ljepota privlači na kratko, ali ona ne zadržava. Da bi veza opstala dvoje trebaju imati sličnosti.

Treba postojati nešto što ih spaja i povezuje, poput intelektualnosti ili kreativnosti. Bez toga veza će postati samo kratka afera. 4. Burna prošlost. Još jedna stvar koja možda nije presudna ali ipak će mnogim muškarcima zasmetati jeste kada saznaju da je žena imala mnogo partnera.

Mnogi muškarci ističu kako je za ženu ljepše ipak da se čuva za posebnog čovjeka. 5. Aljkavost. Muškarci žene posmatraju kao nježna bića koja drže do sebe. Ako primjete da one ipak ne brinu mnogo o svom izgledu velike su šanse da ništa neće ni htjeti imati sa njom. prneosi pult24


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh