Svaštara

3 GLAVNA PROBLEMA RAZVEDENOG MUŠKARCA: Ljudima koji žive bez žene, ovo najteže pada!

Kad se muškarac razvede, ovo su problemi sa kojima se suočava

Postoje 3 glavna problema sa kojima se suočava razveden muškarac:

1. I dalje mora da ide na posao i da zarađuje za život!

Možda se riješio porodičnih obaveza, ali i dalje mora da radi i zarađuje za život. Alimentacija je najteža muška briga. Razveden muškarac uhvati sebe da i dalje svaki dan ima istu rutinu: posao-kuća, kuća-posao i san o penziji.

2. Drugi problem je usamljenost.

Život bez supruge nije mu donio djevojke koje se bacaju pred njegove noge. Tek tada shvata da je mnogo teško ponovo krenuti u potragu za novom djevojkom. Da su godine učinile svoje, da nije više mlad kao nekad i da je sada duplo teže naći slobodnu ženu. A kod kuće je sam i nema ko da brine o njemu. Sve što je radila supruga, sad mora on sam…

3. Realnost

Realnost razvedenog muškarca udari u glavu velikom jačinom. Riječ “slobodan” mu nije donijela šarm i privlačnost. Shvata da žene imaju zahtjeve koje on ne može tako lako da ispuni.

Jednom rječju, opšti utisak je tužan. Izgleda da kult “usamljenog vuka” nje baš za svakoga. Bježeći iz kaveza malo je vjerovatno da će vrabac postati orao.

Razveden muškarac veoma brzo shvati da je brak za ženu precijenjen, a za muškarca potcijenjen. Ali to kasno shvati….


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh