Svaštara

U TABELI PRONAĐITE SVOJU GODINU ROĐENJA I SAZNAJTE KAKVA SUDBINA VAS ČEKA: Jedan broj otkriva vašu budućnost i prošlost

Vjeruje se da svaka godina rođenja nosi posebnu karmu, ali i da može pokazati u kojoj ste fazi reinkarnacije. U tabeli pronađite godinu svog rođenja, a pored nje je zapisan broj vaše karme koji otkriva kakva karma vas prati kroz život, kako je možete ispraviti i poboljšati…

Ove osobe su po prirodi nemirnog duha. U većini slučajeva lako se prilagođavate situaciji, ali mogu biti pesimistični. Rijetko pokušavaju nešto da promjene. Dejluju kao vrlo ljubazni i otvoreni, a iznutra su tvrdoglavo dijete. Sklonost ka promenama raspoloženja i depresiji. Nije romantičan tip, ali ljubav im je izuzetno potrebna. Ne vole dinamične poslove, već mu je potreban mir, pažljivo planiranje i razmišljanje. Njihov element je voda, pa se najčešće bave nekim od vodenih sportova ili uživaju u odmoru na moru, jezeru ili rijeci.


Broj 2

Druželjubiva osoba bez imalo agresije. Ne toliko ambiciozna, ali pedantna do najsitnijih detalja. Sjajni su u poslu koji rade, ali im ne leže uloge lidera. Najbolje doba njihovog života je od 45 – 47 godina. U ljubavi su vrlo pažljivi prema partneru. Više vođeni osJećanjima nego razumom. Ne teže previše materijalnim stavrima, ali teže finansijskoj ravnoteži. Zanimanje koje im leži povezano je sa odnosima sa javnošću, ljudima, prirodom ili poljoprivredom.

Broj 3

Rano postaju zreli i samostalni, ali u duhu su zauvek mladi i optimistični. Pozitivna, ali vrlo tvrdoglava i netolerantna osoba. Teško podnosi promJene. Najbolji starosni period je od 34 do 38 godine. Skloni su da žive od danas do sutra. Imaju sreće sa novcem, ali ga lako troše i ne znaju da štede. Idealni su u sledećim poslovima: učitelj, besJednik, pisac, muzičar.

Broj 4

Generalno pozitivna osoba, ali slabe volje i hrabrosti. Po prirodi ranjiva i vrlo ljubazna. Idealne godine su oko 38. Ove osobe su uglavnom izuzetno lIJepe. Teško im je stvoriti jake i dugoročne veze. Sa novcem su pažljivi i skoro nikada se ne zadužuju. Njihov posao iz snova je organizovanje slavlja i odnosi sa javnošću.

Broj 5

U ovim osobama se smjenjuju dvije ličnosti, dva temperamenta. Težak period dolazi oko 42 godine života. Instinkt samoodržanja je maksimalno razvijen. Stas je snažan, sli je i tijelo jako. Velika potreba za ljubavlju. U vezama su dominantni. Rukovodeći položaj je poželjniji za ovu osobu. Sjajni su lideri.

Broj 6

Intuicija je dobro razvijena. Ovo su lideri i inovatori po prirodi. Uvijek postavlja visoke ciljeve i imaju razvijeno samopouzanje. Zadovoljni su sobom i užasno se plaše neuspeha. Najbolje godine su im oko 40 godine. Često imaju problema sa glavoboljom i nedostatkom energije. U vezi vole da dominiraju, ali su izuzetno nežni. Dobro se snalaze sa novcem. Brzo zarađuju i pažljivo troše. Njihovi dobri poslovi su trgovac, učitelj, političar i propovjednik.

Broj 7

Ne suzdržava emocije, po prirodi optimista. Zna kako da ubedi ljude u nešto i odličan je govornik. Može čak i da bude manipulator. Ovo je osoba koja voli da bude u centru pažnje. Sve analiziraju i paze na detalje, a život im se stabilizuje nakon 40 godine. Sami teško postižu ono što žele jer im nedostaje upornost. Vole slobodu i pažljivo biraju partnera. Odlični su pravnici ili bankari.

Broj 8

Veoma tvrdoglava osoba sa visokim samopouzdanjem. Ako ima bilo kakve stavove, onda ih je teško promeniti. Često nameće svoje mišljenje drugima. Izgleda veoma mirno, iznutra je snažna i mudra. Po prirodi je vuk, lider, vođa čopora sa visokim samopoštovanjem. Manipulativan u vezama, ali se mijenja kada stvara porodicu. Uspeh postiže prilično rano, veoma je zavisan od novca. U svom radu bira stabilnost i pouzdanost.

Broj 9

Veoma senzualna i emotivna osoba. Vodi svjetao i zabavan život. Netolerantni i impulsivni. Sklona da kritikuje sve oko sebe. Očekuje previše od drugih. Menja partnere poput često, a po prirodi je idealista. Više cijeni duhovno od materijalnog. Idealne godine su srednjje. U ljubavi zna kako zavesti na prvi pogled. Što se tiče finansija, ide iz krajnosti u krajnost – ili ima malo ili puno. Odgovarajuća zanimanja su diplomatija, gluma, umjetnost.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh