Svaštara

4 ZNAKA HOROSKOPA KOJA VARAJU U VEZI: Oni uskaču u tuđi krevet čim imaju priliku, treći je najgori ZBOG 1 IZGOVORA

Ljubavni horoskop otkriva nam kakav je neko kao partner, bilo da smo u dugoj vezi ili se tek upoznajemo.

Prevara - Net.hr

Najviše nas brine da li bi trebalo da strahujemo za svoju vezu, i da li je osoba s kojom dijelimo život iskrena ili nešto krije. Postoje znaci koji kriju osjećanja, oni koji su najgori u svađi, a ovo su znaci horoskopa koji najčešće varaju!

Blizanci

Ako osjećaju da ne dobijaju dovoljno pažnje, odoše Blizanci tamo gdje je ima! Neće časiti časa prije nego što nađu novu “zanimaciju”. Problem s Blizancima je i taj što su zapravo vrlo neodlučni, pa naročito na početku veze osjećaju potrebu da imaju više opcija.

Lav

Takođe voli da je u centru pažnje i želi da se uvijek uz partnera osjeća senzacionalno, nevjerovatno, magično! U trenutku kada Lav prestane to da osjeća, potražiće osobu koja će mu to pružiti. Zato Lavovi imaju problem s dugim vezama, jer ti “leptirići” u stomaku nikada ne traju baš cijelog života. Lav će takođe postati “serijski” prevarant, jednom kada pogazi vezu, neće se ustručavati da ima više paralelnih odnosa.

Škorpija

Čudno je kod Škorpije što će ponekad varati iz osvete. To je njen način da pokaže da joj je naneta neka šteta. Bilo bi mnogo lakše za sve kada bi Škorpija jednostavno rekla šta joj je toliko zasmetalo, umesto da uskoči u tuđ krevet…

Vodolija

Retko će se odlučiti da fizički vara, da spava sa drugom osobom, ali kada biste zavirili u Vodolijin inboks, imali biste šta da vidite! Obožava flertovanje i dopisivanje, i prelazi granicu kada su te metode komunikacije u pitanju. Čezne za uzbuđenjem i spontanošću, zbog čega će se često “zabavljati” odnosima koji nisu fizički, ali itekako predstavljaju emocionalnu prevaru. prneosi Novi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh