Svaštara

Mark je oženjeni otac troje djece koji obožava nositi suknje i štikle

61-GODIŠNJI Mark Bryan, inženjer robotike i oženjeni otac troje djece, postao je hit na društvenim mrežama zahvaljujući svojim nesvakidašnjim modnim odabirima.

Mark Bryan - Instagram

Mark obožava nositi suknje i štikle. Svoju garderobu počeo je radikalno mijenjati prije četiri godine pa su sad štikle, pencil-suknje i gležnjače svakodnevni dio njegovih modnih kombinacija.

Više voli suknje nego haljine jer, kako kaže za BrightSide, suknje mu omogućuju kombiniranje više komada – može biti “muževno” odjeven iznad struka i rodno neutralan ispod struka. Kada je s djecom prvi put razgovarao o svojoj odjeći, pokušao im je objasniti da nema ničeg seksualnog u njegovom načinu odijevanja i da se ne radi o tome da je njihov tata gej, kaže.

I djeca i supruga ga podržavaju, a supruga mu pomaže pri smišljanju kombinacija.

Znao se susresti s negativnim komentarima i kombinacijama, no na to se ne osvrće. “Ako me ljudi počnu ispitivati o seksualnosti, pitam ih bi li ih to zanimalo da nosim hlače”, kaže ovaj osebujni otac kojeg na Instagramu prati preko 600 tisuća ljudi. prneosi “Index“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh