Svaštara

4 NAJVEĆA BAKSUZA HOROSKOPA! Do ovog datuma NEMAJU sreće, a EVO KO ima čak 3 ogromna problema

Ova četiri znaka horoskopa moraće dobro da se paze – Ovan, Rak, Djevica i Škorpija nemaju sreće do polovine januara!

Razbijeno ogledalo - Znateli.com

Sve do kraja ove nedelje, do 16. januara, tri znaka horoskopa moraju posebno da se paze. Kao da im sve ide nizbrdo, imaju najmanje sreće ali i dalje mogu to da preokrenu!

Evo koja tri znaka horoskopa do 16. januara imaju najveće izazove i kako da ih riješe!

Ovan

Zvezde nisu na vašoj strani ove nedelje, i mogući su problemi ili u komunikaciji sa dragim ljudima, ili sa imovinom! Nešto se iskomplikovalo, a jedini način da to rešite je da poslušate svoj instinkt, a ne druge ljude. Samo tako ćete naći rešenje, u suprotnom ćete se gadno “opeći”!

Rak

Pod ogromnim ste stresom, a novčana situacija vam je ove nedelje loša. Sve to zajedno dovodi do još većih problema! Problemi s novcem će vas brinuti i kvariti vam raspoloženje, dok će stres koji doživljavate nevezano od njih uticati na vaše zdravlje. Rješenje postoji! Za novac morate da “presječete” i donesete odluku, a kada je stres u pitanju, osoba kojoj vjerujete mora da vam pomogne da riješite problem.

Djevica

Postoje čak tri problema za Djevice, po horoskopu! Najpre, na poslu je moguće da doživi neuspjeh ili čak javno poniženje, jer nije isporučila neki rezultat koji su očekivali od nje. Da biste to izbjegli, odmah prođite kroz svoje obaveze – šta ste možda zaboravili? Kod kuće će vam biti haos i gužva, svi će nešto očekivati od vas, a vi nikako da isplivate iz sopstvenih problema. Za kraj, ako ste planirali neko putovanje ili drugu aktivnost s prijateljima, i radovali joj se, znajte da planiraju da otkažu samo jer nisu dovoljno dobro organizovani. Ako bi vam značio taj put ili druženje, vi morate da preuzmete organizaciju.

Škorpija

Za Škorpije po horoskopu novac predstavlja najveći problem, ali će im i karakter napraviti nove izazove! Neko vas je iznervirao, na poslu ili kod kuće, i dozvolićete emocijama da pokuljaju iz vas, kao da je pukla brana koja ih je držala. Dobro pazite, jer taj ispad može mnogo da vas košta! prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh