Svaštara

Komičar tvrdi da zna koji novogodišnji ukras otkriva da je osoba psihopata

Ono čemu se mnogi raduju pred Novu godinu su dekoracije. Neki vole da im je svaki kutak ukrašen, neki pak upotrijebe tek nekoliko ukrasa, a neki nijedan. Ukrasi dosta toga govore o osobi, a jedan komičar tvrdi i da zna koje od njih koriste hladne osobe i psihopate.

Običaji ukrašavanja jelke

Stand up komičar Eric D’Alessandro na TikToku je ispričao priču o jednom prazničnom ukrasu za koji tvrdi da govori sve o njegovom vlasniku, a riječ je o božićnim čarapicama.

“Ovo je tačnije od bilo kojeg horoskopa”, istakao je, a potom objasnio o čemu se radi.

Prvo je spomenuo ručno izrađene čarapice.

“Ove čarapice su pravo blago. Napravili ste ih sami, dobili na poklon ili kupili na nekom sajmu. Možda nisu najljepše, ali imaju sentimentalnu vrijednost. Osobe koje ih posjeduju imaju dom pun ljubavi gdje su svi dobrodošli” rekao je Eric.

Potom se osvrnuo na one druge, “zloglasne” čarapice.

“Ako uđete u nečiju kuću i vidite njih, okrenite se i idite. To je porodica psihopata”, rekao je Eric pokazujući čarapice za koje se vidi da nisu ručno rađene, a neke su čak i markirane.

Zatim je objasnio svoju teoriju.

“Oni ne cijene nešto što su izradile ruke, već im je najbitnije da se ukras uklapa u novogodišnji prizor. Ovo je samo predstava doma, tu nema ljubavi”, istakao je Eric i dodao kako se tu obično djeci poklanjaju skupocjeni pokloni poput playstationa.

“Sve što vaša djeca žele je vaš zagrljaj”, dodao je.

Video je pregledalo čak 7 miliona korisnika, a pored milion lajkova, dobio je i brojne komentare.

“Moji ukrasi su upravo šareni, hvala što si mi pomogao da se osjećam bolje”, “Jelke s ručno rađenim ukrasima su puno ljepše”, “Slažem se”, “Najljepše je kad djeca naprave svojim ručicama”, pisali su jedni.

Ipak, bilo je i onih koji se nisu složili, a čak su se malo i uvrijedili.

“Volim jednostavne ukrase, to ne znači da sam psihopata”, “Apsolutno nije istina”, “Imam i jedne i druge, koristim ih zajedno”, pisali su. prneosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh