Svaštara

MUK U ZADRUZI -MAJA MARINKOVIĆ IZGUBILA DUEL: Voditelj saopštio ko napušta Zadrugu, SVI ZINULI KAD SU ČULI (VIDEO)

Nakon što je obavio intervjue sa najaktuelnijim zadrugarima ove nedjelje, voditelj Darko Tanasijević uputio se ka izolaciji, kako bi nominovani učesnici odigrali igricu za dalji opstanak u rijalitiju.

Podsjetimo, ovonedeljni nominovani zadrugari bili su Maja Marinković od strane zadrugara i Petar Vasić, koji je imao najmanje glasova publike. Petar se pokazao kao pravi džentlmen, te je poneo Maji kofere, posebno jer joj je hodanje u štiklama bilo otežano zbog velike količine snega koja je pala.

Nakon toga oni su se uputili u dvoranu gdje se odigrala igrica u kojoj će pobjedniku biti duplirani glasovi, a to je sinoć bio Petar.

– Petru smo duplirali glasove zbog pobede u igrici. Jedno od vas ima 89%, a onaj koji ispada ima 11%. Maja ima 89% i ona ostaje u Zadruzi 5 – rekao je Darko, a njen otac Radomir Marinković Taki je celu situaciju pratio iz studija u Šimanovcima, gdje je gostovao.

Nakon što je Petar došao u studio, Maja se sa svojim dečkom Filipom Carem odmah uputila ponovo u izolaciju, pa su ispod pokrivača proslavili njen ostanak u rijalitiju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh