Svaštara

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. NOVEMBAR: OPUŠTENA ATMOSFERA NA POSLU

Vodolija pod stresom, Jarac umoran, Bik uspješan, Djevica sretna.

stil

OVAN

Ukoliko ne budete bili dovoljno posvećeni poslu, uslijediće neke posljedice. Potrudite se da mijenjate svoj stav. Partner vam je vjeran i posvećen. Osjećate se zadovoljno. Povedite računa o tome da jačat svoj imunitet.

BIK

Neophodno je da poradite na komunikaciji sa poslovnim okruženjem ako želite da budete prihvaćeni od strane istog. Moguće je da voljena osoba smatra da imate neka pretjerano stroga pravila. Problemi sa leđima.

BLIZANCI

Moguće je da niste sigurni koji bi trebao da bude vaš sljedeći poslovni korak. Biće vam potrebno vrijeme da izanalizirate situaciju. Postoje manji problemi između vas i voljene osobe. Potrebno vam je više sati kvalitetnog sna.

RAK

Dajete svoj maksimum na poslovnom planu i nadate se da ćete postići bolje rezultate nego prije. Bolje vrijeme za vas dolazi. Moguće je da između vas i voljene osobe nije baš sve idealno. Mijenjajte loše navike.

LAV

Očekuje vas opuštena atmosfera na poslovnom planu. Nećete imati preveliki broj obaveza, a odnos sa kolegama je odličan. Zainteresovani ste za neobaveznu vezu sa osobom koja vam se dopada. Manji problemi sa nogama.

LAV

Očekuje vas opuštena atmosfera na poslovnom planu. Nećete imati preveliki broj obaveza, a odnos sa kolegama je odličan. Zainteresovani ste za neobaveznu vezu sa osobom koja vam se dopada. Manji problemi sa nogama.

STRIJELAC

Imate utisak da o vama kruže neke netačne glasine. Potrudićete se da promijenite mišljenje svoje poslovne okoline… Djeluje vam da voljena osoba više nema ista interesovanja kao i vi. Mogući su problemi sa leđima.

JARAC

Očekuje vas saradnja sa inostranstvom. Povoljan je dan za daleke puteve. Pred vama su neka važna dešavanja.m Ne odustajete lako i želite da pridobijete pažnju jedne zanimljive i atraktivne osobe. Provjerite krvnu sliku.

VODOLIJA

Možete da očekujete manje probleme na polju finansija. Riješićete sve ako se budete oslanjali na svoj instinkt. Partner pokazuje ljubomoru i smatrate da to nije uredu. Ne trpite nikakav vid kontrole. Moguće je da ste pod stresom.

RIBE

Očekuje vas važan razgovor sa nekom osobom iz poslovnog okruženja koja će vam prenijeti bitne informacije. Došlo je vrijeme da odlučite da li želite da uđete u vezu sa osobom koja vam se udvara. Povedite računa o bubrezima. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh