Svaštara

Počinje vladavina Strijelca, manje vesela od uobičajenih, a Blizanci, Djevice, Ribe i Jarci bit će najranjiviji

Ove godine Sunce ulazi u Strijelca u ponedjeljak 22. studenog, a Merkur mu se pridružuje u četvrtak 25. studenog, jačajući živahne, neustrašive energije ovog znaka. Dok utjecaj sezone Škorpiona potiče ljude da se zagledaju u dubinu duše, Strijelac poziva na otvaranje i akciju

Horoskop - Blogspot

Ovaj vatreni znak, rođen za preuzimanje rizika i ubiranje nagrada, slijedi latinsku izreku: ‘Sreća prati hrabre.’ Vrijeme je oklijevanja minulo. Pođite u potragu za naprednim znanjima i novim horizontima, bilo u knjizi, ili u opipljivom svijetu. Sjetite se da su mnoge stvari moguće ako ih dočekate s vjerom i zanosom.

Fatalni virus kvari prosinačka slavlja
Strijelčeve vibracije redovno ispunjavaju cijeli zodijak zanosom, oduševljenjem, druželjubivivošću i optimizmom, navodeći ljude na krajnosti u prejedanju, opijanju, ljubovanju i kockanju. No, uobičajene će se tendencije drugu godinu zaredom sudariti s nepovoljnim objektivnim okolnostima – nastavkom pandemije COVID-a.

Zato je predvidljivo da će ovo razdoblje Strijelca biti napetije i pesimističnije nego inače, a da će se dio ljubitelja zabava i proslava suzdržati od okupljanja u strahu od zaraze. Energija koja ostane neutrošena na svečanosti bit će preusmjerena na polemike i prosvjede vezane za društveno političke aktualnosti.

Unatoč negativnom utjecaju pandemije na opće raspoloženje, vladavina Strijelca dobra je vijest za Ovnove, Lavove, Vage, Vodenjake i same Strijelce. Pripadnici ovih znakova postat će živahniji i poduzetniji nego ranijih tjedana, a okruženje će im biti naklonjenije.

Blizanci, Djevice i Ribe nailazit će na nešto više prepreka i zamki, a energija će im biti u padu. Jarci će živjeti povučenije, čuvajući snage i obavljajući samo nužne aktivnosti. Ova četiri znaka ujedno će biti najranjivija na zaraze. Kraj vladavine Strijelca nastupit će na zimski suncostaj, 21. prosinca, prenosi tportal.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh