Svaštara

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 18. NOVEMBAR: Vage će dobiti mnogo komplimenata, a OVAJ ZNAK će imati problema sa nadređenima!

Saznajte šta vam zvezde poručuju

Par - Viralnovelty.net

OVAN

LJUBAV: Mnogo emotivnih uspona I padova, posebno ako ste sami ili ne uživate stabilnost u sferi odnosa. POSAO: Moguće su manje promene na planu posla i karijere. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

BIK

LJUBAV: Vi se ne zadovoljavate sitnim znacima naklonosti već tražite nekoga ko je istinski posvećen. POSAO: Novac od svega u vezi transporta i eventualno trgovine. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

BLIZANCI

LJUBAV: Sigurno ćete imati prilike da pronađete ljubav ili uživate u onoj koju imate, uz sva preterivanja koja to podrazumeva. POSAO: Reč I komunikacija su vaši aduti i danas će vam doneti uspeh nešto u vezi istih. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK

LJUBAV: Zbog vaše ranjivosti I prepuštanja sudbini, umete da postanete žrtva beskrupuloznih osoba. POSAO: Prevelika odgovornost i prevelik obim posla bi mogli da vas iscrpe. ZDRAVLJE: Upale i povrede.

LAV

LJUBAV: Ako već ne radite sa izabranom osobom, onda vam se možda dopadne neko s kim radite. POSAO: Problemi sa podređenima, prevelikom samopopustljivošću I lenjosti istih. ZDRAVLJE: Prevelik apetit.

DEVICA

LJUBAV: Danas mete doživeti nešto što će vas prodrmati. POSAO: Imate sposobnosti koje treba bolje da iskoristite, ne budite preskromni. Drugi će vas ceniti onoliko koliko vi cenite sebe. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: Dobićete mnogo komplimenata ali ništa konkretno se neće desiti. POSAO: Danas ćete biti zainteresovani samo za zabavu i ljubav I svaku vrstu uživanja, ali ne i za posao. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

ŠKORPION

LJUBAV: Primetićete da su svi koje srećete “slabi” na vas. Vaš seksipil je posebno naglašen u ovom periodu. POSAO: Problem sa nadređenima. ZDRAVLJE: Sklonost upalama i povišena telesna temperaturi.

STRELAC

LJUBAV: Vi ste poznati po tome što ste skloni svakoj vrsti preterivanja, a danas ćete to samo potvrditi. POSAO: Danas vrlo lako možete sklopiti povoljan ugovor. ZDRAVLJE: Kontrolišite svoj apetit.

JARAC

LJUBAV: Glavna zanimljivost u vezi današnjeg dana je da ćete se osećati vrlo stimulisano i raspoloženo za fizički kontakt. POSAO: Najbolje radite onda kada pratite svoju viziju. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Nemojte ignorisati partnera koji će danas biti vrlo strastven I raspoložen za ljubav. POSAO: Vodite računa o načinu na koji komunicirate sa nadređenima, jer možete imati problema zbog sukoba sa istima. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Danas su vaša osećanja vrlo naglašena ali I razdeljena, na nekoliko različitih osoba. POSAO: Uzdate se samo u sopstvene sposobnosti što je mudro. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

Informer


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh