Svaštara

HOROSKOP ZA SRIJEDU 17. NOVEMBAR: Ovnovi će biti odličnog zdravlja, a OVAJ ZNAK će postići uspjeh na poslovnom planu!

Saznajte šta vam zvijezde poručuju..

Horoskop - Novi list

OVAN

LJUBAV: Uspostavljanje kontakta i komunikacija sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Svaki rizik će biti upravo to, vrlo rizičan, kao I bilo kakva samostalna inicijativa ili špekulacija. ZDRAVLJE: Odličnog ste zdravlja.

BIK

LJUBAV: Vaša pažnja će biti okrenuta više potrazi, promeni I rešavanju kriznih situacija u sferi ljubavi, nego romantici. POSAO: Vredni ste I sposobni, zbog čega postižete uspeh. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Očekuje vas sreća u ljubavi, izlazak, zabavan i na svaki način prijatan ali I poučan dan. POSAO: Možete profitirati, ali uglavnom samo dok radite nešto što vas zabavlja. ZDRAVLJE: Moguće stomačne tegobe.

RAK

LJUBAV: Pozitivne okolnosti će doprinijeti tome da imate više prilika za ljubav. POSAO: Bićete kreativni i možete ostvariti rezultate u svemu što ima veze sa sferom obrazovanja I sporta. ZDRAVLJE: Usporena probava.

LAV

LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko je dosta stariji od vas ili neko ko ima veze sa inostranstvom. POSAO: Problemi za firmu u kojoj radite I neracionalno ponašanje nadređenih. ZDRAVLJE: Solidno.

DJEVICA

LJUBAV: Lako možete naći priliku za romansu, a sigurno ćete barem komunicirati sa nekim ko vas interesuje. POSAO: Povoljan period za građenje karijere i samoprezentaciju. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti dvije osobe u isto vrijeme ili neko ko je već zauzet. POSAO: Uspeh u oblastima koje podrazumijevaju rad sa ljudima ili brigu za druge. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

ŠKORPION

LJUBAV: Možete očekivati uzbudljive događaje, ali ne i trajnost odnosa. Nešto trajno verovatno nećete ni tražiti. POSAO: Danas je dobar dan za to da radite na marketingu. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

STRIJELAC

LJUBAV: Imaćete prilike da uživate u društvu nekih privlačnih i uspešnih osoba. POSAO: Partner bi mogao da vam pomogne u karijeri ili tome kako vas drugi doživljavaju, u svakom slučaju poboljšanje imidža. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC

LJUBAV: Moguće je da ćete planirati zajedničku budućnost, dugoročno ili kratkoročno. POSAO: Biće vam prijatno na radnom mjestu. Sreća u radu sa lijepim stvarima i sa ženskim osobama. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Razdvojenost ili ljubav sa nekim ko je daleko ili u inostranstvu. POSAO: Moguće je poslovno putovanje ili napredak na poslu, kao i promjena uslova rada na poslu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Razvićete romanitčan osjećanja za nekog ko vam je prijatelj ili poznanik/ca. POSAO: Danas ćete biti obuzeti nekim poslom u vezi nekretnina ili privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Stabilno, prenosi Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh