Svaštara

Ne žele trošiti svoje vrijeme na prolazne avanture – Svaka zrela žena želi 4 stvari od muškarca

Mnogim zrelim ženama koje su slobodne je ponekad teško naći odgovarajućeg partnera.

Djevojka - Unsplash

Mnogi muškarci radije biraju mlade djevojke sa kojima će se upustiti u prolaznu avanturu nego zrele žene za ozbiljnu vezu. Razlog je što zrele žene ne dozvoljavaju da se sa njima manipuliše i ne žele svoje vrijeme trošiti na prolazne avanture.

Mnoge zrele žene žele sledeće stvari od muškaraca. 1. Ne upoređujte ih sam mladim djevojkama; Mnoge žene u 40im izgledaju jako lijepo, mnoge čak izgledaju mlađe, ali ni jedna zrela žena ne želi da je neko upoređuje sa djevojkom u dvadesetim.

Zrele žene su svjesne svojih godina i znaju da nikada ponovo neće imati 20 i žele uživati u dobi u kojoj se nalaze. Zrele žene cijene muškarce koji vide život onakvim kakav jeste i koji ih prihvata takve kakve jesu. Zrela žena će cijeniti muškarca koji cijeni nju i poštuje njene godine.

2. Zrele žene žele romantiku; To što su u zrelim godinama ne znači da ne vole romantiku. Ne postoji žena koja ne voli kada joj muškarac pokloni cvijeće ili učini za nju neki romantični gest. Zrela žena želi muškarca koji će joj pokazati pažnju, koji će joj biti podrška i posvetiti joj svoje vrijeme.

3. Zrele žene ne dozvoljavaju da se sa njima poigrava; Sa zrelim ženama se ne treba igrati i tačka. Ona je dovoljno zrela da prepozna svaki oblik manipulacije i da se okrene i ode. Život ih je naučio brojne lekcije koje one ne zaboravljaju lako, a iskustvo im pomaže da izbjegnu muškarce na koje ne vrijedi trošiti vrijeme.

Njima je potreban emocionalno stabilan i ozbiljan muškarac, a ne nezreli čovjek koji ne zna šta želi u životu. 4. Samosvijest je ključ; Nije lako ukrasti srce zreloj ženi, ali onaj ko to uspije će imati ženu za cijeli život.

Ona želi muškarca koji je razumije, koji dijeli sa njom slične stavove i životne vrijednosti. Njoj je potreban muškarac sa kojim će moći razgovarati, ali i sa kojim će moći ćutati i savršeno se razumjeti. Iskrena ljubav i muškarac koji će prepoznati njene želje i potrebe su ono za čim mnoge zrele žene čeznu. prenosi infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh