Svaštara

BILA JE BUCKA, A SAD SE PREPOLOVILA, DOŽIVJELA PRAVU TRANSFORMACIJU: Promijenila i frizuru, pa sve ODUŠEVILA NOVIM IZGLEDOM

Pjevačica Bojana Stamenov izgubila je čak trećinu svoje kilaže tokom pandemije korona virusa i kako kaže osjeća se odlično.

Osim kilaže pjevačica je promijenila i frizuru, pa je od brinete postala plavuša, a na jednom događaju oduševila je sve prisutne svojim novim izgledom.


– Promijenila sam boju kose, eksperimentisala sam, ali proći će to. Smršala sam, korona je i ako ništa drugo mogu da se posvetim sebi.

Ne radim ništa specijalno, vodim računa šta jedem i mnogo se bolje osjećam. Prvi dio korone smo išli na gore sa kilažom, i onda je bilo dosta, i sad sam riješila da smršam – otkrila je Bojana.

Pjevačica je priznala i da je zaljubljena, ali nije propustila priliku da se našali na taj račun:

– Mene ljubav grije, ja sam uvijek zaljubljena, e sad da vam iskreno kažem zavisi u šta i koga. Ako ste zaljubljeni u predmete, oni mogu da vas povrijede samo ako vas udare, tako da sam ja trenutno zaljubljena u šta – kaže Bojana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh