Svaštara

ZATVORITE OČI I ZAMISLITE ŽELJU – Numerolozi savjetuju! Ovaj RITUAL vam može ISPUNITI sve što POŽELITE

“Numerolozi smatraju da vama ti brojevi mogu dati smernice koje korake da napravite da bi se želja zaista ostvarila.”

Sat - Blogspot.com

Prema numerolozima brojevi koje primećujemo, oni u našem datumu rođenju, broju kuće – svi mogu uticati na našu energiju i podsvest, ali i opisivati crte ličnosti i predviđati budućnost. Postoji i jedan numerološki ritual sa brojevima koje vidite na satu u datom trenutku kada mislite na želju koju želite da ostvarite.

Numerolozi smatraju da vama ti brojevi mogu dati smernice koje korake da napravite da bi se želja zaista ostvarila.

Zatvorite oči i zamislite želju. Vizualizujte je kako biste želeli da se ona zaista dogodi, maštajte o njoj i promenama koje će doneti, a onda otvorite oči i pogledajte na sat. Brojeve koje ste videli saberite i svedite na jednocifren broj. Evo primera:

Na primer, na satu vidite 9:47. Saberite te brojeve 9 + 4 + 7 = 20. 2 + 0 = 2. Vaš broj nagoveštaja u ovom slučaju je Dva.

Kada dobijete svoj broj nagoveštaja za ostvarenje želje, pročitajte u nastavku numerološko tumačenje:

Jedinica – Ako su se proračuni pokazali kao Jedan, to sugeriše da treba češće da slušate ljude i da radite u timu. Nezavisnost je dobra, ali sada morate pokušati da radite zajedno sa nekim jer to može ubrzati ostvarenje vaše želje. Takođe, kada vas neko zamoli za pomoć, nemojte ga odbiti.

Dvojka – Morate se fokusirati na lične stvari. Ne biste trebali gubiti vreme na sporedne probleme. Posvetite više vremena na svojim obavezama. Ako to ne učinite, mogu se pojaviti novi problemi.

Trojka – Očekuju vas sjajni novi počeci, a ostvarenje želje privlačite ako dovršite započeto. U bliskoj budućnosti možete preuzeti važne zadatke u bilo kojoj oblasti života. Moguća su prijatna poznanstva.

Četvorka – Ovo je univerzalni broj za sreću. Ako sat pokazuje vreme od kojeg se dobija takav broj, onda je vaša sudbina samo u vašim rukama. U bliskoj budućnosti vredi krenuti planiranim putem – na njemu vas očekuje mnogo pozitivnih stvari.

Petica – Ovaj broj znači da biste se trebali usredsrediti na određene ciljeve. Vreme je da na neko vreme prestanete da rizikujete. Logika je jača od emocija i osećanja.

Šestica – Poslušajte intuiciju. Šesto čulo će biti jako moćno i unutrašnji glas vam može otkriti kojim putem treba da krenete. Ne plašite se donošenja velikih odluka.

Sedmica – Broj sedam je znak da je univerzum na vašoj strani. Očekuje vas puno povoljnih trenutaka, a ukoliko verujete da će promene doneti nešto dobro, život će uskoro postati bolji.

Osmica – Broj 8 označava da je vreme da prestanete gubiti novac i trošiti energiju na beskorisne stvari i komunikaciju sa negativnim ljudima. Morate biti veoma oprezni pri donošenju važnih odluka, prenosi SD.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh