Svaštara

HOROSKOP ZA PONEDJELJAK 18. OKTOBAR: BLIZANCE očekuje pozitivna promena na poslu, a OVAJ znak će imati problema sa zdravljem!

Saznajte šta vam zvijezde poručuju…

Horoskop - Banjaluka.com

OVAN
LJUBAV: Danas ćete biti rastrzani između nekog ko vam je privlačan i nekoga ko vam nije toliko privlačan koliko emotivno blizak. POSAO: Veliki entuzijazam u poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Moguća je negativna promjena u ovoj sferi. Loša komunikacija sa partnerom ili prevara. POSAO: Problemi zbog promjena u radnom procesu. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

BLIZANCI
LJUBAV: U vama se može dosta toga desiti danas, ali to neće imati pretjeranog uticaja na dešavanja oko vas. POSAO: Bez ulaganja napora uspjet ćete da napravite pozitivnu promjenu. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: U ovoj sferi će se uglavnom nastaviti isti trend. POSAO: Vaša poslovna situacija ne uspijeva da ispuni vaša očekivanja, zbog čega imate finansijskih problema. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV
LJUBAV: Može se desiti da se u vaš život vrati neko koga ste voleli u prošlosti. POSAO: U dobrom ste periodu za špekulacije, kao i ostvarivanje dobiti od investicija. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

DJEVICA
LJUBAV: Spontan i lak ulazak u komunikaciju sa osobama suprotnog pola. POSAO: Možete imati problema u međuljudskim odnosima. ZDRAVLJE: Promjenljivo, posjetite ljekara.

VAGA
LJUBAV: Ništa se neće dešavati onako kako očekujete ili kako ste planirali. POSAO: Imat ćete manjak energije i manjak entuzijazma za rad. ZDRAVLJE: Promjenljivo.

ŠKORPION
LJUBAV: Doživjet ćete blokadu u sferi odnosa. Bićete nesposobni da jasno artikulišete osjećanja. POSAO: Izbjegnite neslaganje sa nadređenima i sa autoritetima ako je moguće. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRIJELAC
LJUBAV: Danas ćete imati potrebu da se povučete od sveta ili da odete na romantično putovanje s partnerom. POSAO: Problemi, pogotovo ako se bavite privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Slabije.

JARAC
LJUBAV: U ovom periodu ste usmjereni na neke druge stvari u životu, ali ćete svejedno privući nečiju pažnju. POSAO: Uspjeh ćete uglavnom moći da ostvarite u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Teško vam je da se zaljubite u ovom periodu. Nemate energije za nove ljubavne pohode. POSAO: Možete dobiti manji novac ili novac koji očekujete. ZDRAVLJE: Promjenljivo.

RIBE
LJUBAV: Dopašće vam se neko nov, s kim ćete imati zanimljivu komunikaciju. POSAO: Vaš entuzijazam nije na nivou, zbog čega ćete samo težiti da održite status kvo. ZDRAVLJE: Dobro, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh