Svaštara

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 18. OKTOBRA! Ovnovi pod STRESOM, Vage u HAOSU, a evo ko će ipak IMATE USPJEHA

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji…

Ljubav - Onlinerecepti.com.ba

OVAN
Posao – Retrogradni Merkur stavlja vas u konfuznu situaciju na poslu, pa pakušavate da popravite neki stari problem. To se verovatno neće rešiti, zbog čega ćete biti dodatno pod stresom. Nepovoljna nedelja za ostvarivanje poslovnih planova.

Ljubav – Ulazite u bolji pertiod za ljubav. Problem je što niste preboleli jednu osobu iz prošlosti i stalno razmišljate kako da se vratite na stari odnos. Takav potez bi bio potpuna greška.

Zdravlje – Osetljivo.

BIK
Posao – Venera u Strelcu donosi vam nove projekte, ali ćete zbog retrogradnog Merkura biti nezadovoljni finansijama. Na poslu vam se mnogo toga dešava, ali sve to doživljavate isuviše lično. Imate velike ambicije od posla koji radite. Moguća je promena radnog mesta.

Ljubav – Očekuje vas buđenje strasti i to sa osobom koja je izašla iz nekog odnosa. Osetićete snažu privlačnost prema nekome ko je vatrenog znaka ili podznaka. Flert na poslu nije dobra ideja.

Zdravlje – Slabije.

BLIZANCI
Posao – Samo vi zapravo znate kako je to kada retrogradni Merkur u punom sjaju utiče na sve oblasti vašeg života. Probajte da ostanete suzdržani i ne pravite radilkalne poteze na poslu. U ovom periodu do 19. oktobra lako možete da se prevarite u proceni.

Ljubav – Emotivno vam se mnogo toga dešava. Razmišljate o proširenju porodice, ali i o staroj ljubavi. Pazite šta želite, jer sve što sada mislite potpuno će da deluje drugačije iza 19.oktobra.

Zdravlje – Dobro.

RAK
Posao – Venera u Strelcu vam pruža nove mogućnosti na poslu. Iako ste na minimumu energije i nemate snage da se borite sa problemima, stižu vam povoljne vesti. Ovo će biti u pitanju nova saradnja ili čak možda prilika za novo zaposlenje.

Ljubav – Biće nekog kratkotrajnog fleta na poslu, ali vi i dalje mislite o prošlosti. Neko koga niste preboleli vraća se u vaš život i to će vam pomrsiti konce. Konfuzni ste emotivno i nemojte da dozvolite da se vraćate stalno unazad.

Zdravlje – Slabije.

LAV
Posao – Zbog naglašenog trećeg polja rastrzani ste na sve strane i nemate dovoljno vremena za sebe. Oktobar vam je startovao dinamično i sve je u komunikaciji. Pokušavate što bolje da se sporazumete sa saradnicima, ali ponekada stvarno nije do vas.

Ljubav – Zbog pogrešnih reči lako možete da upadnete u krizu sa voljenom osobom. Ono što vi hoćete da kažete može potpuno drugačije da zvuči. Zbog toga će biti čestih nesporazuma. Biće flerta preko poruka.

Zdravlje – Dobro.

DEVICA
Posao – Retrogradni Merkur vraća vas na stare probleme, pa se bavite zaostalim zaradama i obavezama koje niste završili pre. Nikako nemate utisak da napredujete, ali takav je period do 19.oktobra. Čekate bolji period za konkretnu inicijativu. Ne treba da pozajmljujete novac nikome u ovom periodu.

Ljubav – Emotivno ste rasejani. Odnos sa partnerom nije loš iako povremeno ne razumete sami sebe. Razmišljate o propalim ljubavima, ali to je posledica retrogradnog Merkura.

Zdravlje – Osetljivo.

VAGA
Posao – Iako delujete jaki i moćni, istina je da jedva sve postižete u ovom periodu. Retrogradni Merkur u vašem znaku čini vas još neodlučnijim, pa niste pametni šta je pravi potez. Budite što konkretniji. Venera u Strelcu pruža vam šansu da razjasnite neke stvari koje niste bile jasne. Primićete poziv koji će vam ulepšati nedelju.

Ljubav – Počinje period za flert i dopisivanje. Neko će vam izjaviti ljubav, a vi ćete biti otvoreni za razgovore o osećanjima. Prijaju vam Strelčevi. Postajete aktivniji kada je u pitanju dopisivanje preko aplikacija.

Zdravlje – Bolje.

ŠKORPIJA
Posao – Mars u Vagi sve vreme vas povlači u sebe, pa biste najradije ovaj period prespavali. Imate osećaj da nemate na koga da se oslonite, jer imate i tajne neprijatelje, odnosno osobe kloje nisu iskrene prema vama. Ne nasedajte na provokacije na poslu i ne verujte u sve što čujete. Povoljan period za novac.

Ljubav – Privlače vas uspešne osobe koje odlično zarađuju jer želite na tako nekoga da se ugledate. Materijalna korist vam je važna u bilo kojoj sferi. Sa druge strane ste emotivno zatvoreni jer niste u fazi kada otkrivate svoje prave namere.

Zdravlje – Nesanica i manjak energije.

STRELAC
Posao – Venera u vašem znaku donosi vam uspeh na mnogim poljima, pa i na poslu. Očekujte novu poslovnu mogućnost koja će vam biti primamljiva. Na poslu ćete pokazati sve svoje kreativne potencijale i to će vam prijati. Moguć je napredak u poslu koji radite.

Ljubav – Zbog Venere u vašem znaku dobili ste želju da se ulepšavate i obnovite garderobu. Ovo je period vrelih strasti, tako da nema veze što je napolju hladno, vama će biti toplo oko srca. Imaćete mnogo prilika za flert! Mnogi pripadnici vašeg znaka će se u ovom mesecu zaljubiti.

Zdravlje – Poboljšanje.

JARAC
Posao – Retrogradan Merkur stvara vam probleme na poslu. Rasejani ste, a i svi oko vas. Svi planovi će kasniti, a veliki projekti morati da sačekaju kraj meseca. Nemojte da se nervirate jer nije sve do vas.

Ljubav – Venera u Strelcu donosi vam tajnu simpatiju! Počećete intenzivno da razmišljate o nekome koga ste upoznali. Moguće da taj neko nije slobodan, ali će vas opsedati u mislima.

Zdravlje – Slabije.

VODOLIJA
Posao – Venera u Strelcu donosi vam prijateljsku podršku, pa ćete uz pomoć uticajnih osoba uspeti da ostvarite neka nadanja. Iako su planete u Vagi za mnoge loše, vama nije teško i uspevate da idete dalje. Partnerski odnosi na poslu su na testu.

Ljubav – Odnos sa partnerom je klimav, naročito ako ste u braku. Ovaj period donosi preispitivanje prošlosti i zbog toga može da vam bude stresno. Ukoliko ste slobodni, ovaj period vam donosi ljubav iz prijateljstva, Neko koga posmatrate kao druga, može da vam postane nešto više od toga.

Zdravlje – Dobro.

RIBE
Posao – Retrogradni Merkur i vama usporava realizaciju nekog poslovnog pregovora. Zbog toga imate potreškoće da razumete druge, a i oni vas. Venera u Strelcu ukazuje da ste veoma ambiciozni i željni da radite nešto kreativnije. To neće doći bez potreškoća, tako da se pripremite za otežane okolnosti.

Ljubav – Retrogradni Merkur budi u vama stara osećanja. Sa jednom osobom iz prošlosti niste izgladili odnos i to se vuče godinama. Vreme je da ostavite prošlost po strani i krenete napred. Upoznaćete jednog Strelca preko posla.

Zdravlje – Dobro.

informer


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh