Svaštara

NAJMODERNIJI SAKO ZA JESEN 2021: Ovakav model ij kupiti, top manekenka ga kombinuje fantastično

Vrhunska mlada manekenka Kaja Gerber ne skida ovaj sako već danima, a njene moderne kombinacije biće i vama inspiracija!

Kaia Garber - Profimedia

avršen za prelazni period – ovaj sako će vamm dobro doći i za jesen a sigurno ćete ga nositi u zimskim danima, pa vredi nabaviti sličan model. U mnogim situacijama će vam poslužiti kao idealna jakna.

Toliko je komotan da ćete ga lako uklopiti i ispod nekog šireg kaputa, ali hajde da pogledamo kako ga nosi Kaja Gerber, jedna od najpopularnijih svetskih manekenki poslednjih sezona.

Prelepa ćerka čuvene Sindi Kroford zaljubljena je u široki crni sako od ekološke kože. On ima uže dugačke revere, uglavljene rukave sa jačim naramenicama i klasične džepove sa kapnom. Odlične dužine, ovaj sako se kombinuje fantastično uz pantalone različitih krojeva i boja. Kaja ga nosi uz crne pantalone koje se blago šire u nogavicama, ali i uz “paper bag” pantalone kamel boje. One su nacigovane u struku, tako da su komotne poput trenerki.

Za tople, sunčane jesenje dane dovoljno je ispod sakoa obući samo tanju bluzu od trikotaže.

Međutim, odličan je i za nešto hladnije vreme, pa ga mlada manekenka tada nosi uz farmerke i topliji duks u boji tamnijeg džinsa, a “kabaste” čizme i efektna tašna upotpunjuju svaku njenu kombinaciju. prneosi “Lepa i srećna“.

Kaia Garber – Profimedia


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh