Svaštara

Sanjati prsten bi moglo značiti rješenje problema – Snovi koji bi mogli biti glasnik sreće

Neka istraživanja su pokazala da žene mnogo češće sanjaju od mušakraca, a odrasli češće sanjaju nego djeca.

Prsten - Zadovoljna.hr

Snovi još uvijek predstavljaju jednu veliku misteriju i tumače se na različite načine. Vjeruje se da su ljudi koji sanjaju snove u boji veoma entuzijastični, kreativni i duhovno razvijeni dok crno-bijele snove sanjaju praktični ljudi.

Snovi mogu nosti različite poruke i imati različita značenja, a u nastavku pročitajte koji su to snovi koji bi mogli nagovjesiti da u vaš živod dolazi sreća. 1. Plač; Iako nas plač asocira na nešto loše, sanjati plač je upravo suprotno.

Vjeruje se da ako ste sanjali da plačete u snu u stvarnom svijetu bi mogli doživjeti veliku sreću. To takođe može značiti da vas očekuje neki veliki uspijeh. Plač takođe može biti znak da ćete dobiti neke lijepe vijesti ili da će vam se pružiti prilika koju čekate već dugo.

2. Prsten; Prsten je simbol predanosti, uspijeha i lijepih stvari. Ako ste u snu dobili prsten na dar to bi moglo značiti da će se neki vaši problemi i nesuglasice uskoro riješiti. Sanjati prsten takođe može značiti da vaša veza ulazi u novu fazu smirenosti i emocionalnog blaženstva,piše Infpult

3. Sanjati da igrate karte; Ako sanjate da igrate karte iz zabave to bi moglo značiti da će se neki vaši planovi u bliskoj budućnosti ostvariti. Vjeruje se da kada sanjate karte da to ukazuje na veoma povoljan poslovni period. Takođe, može biti znak da će se vaše zdravstveno stanje popraviti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh