Svaštara

Ovi horoskopski znakovi najviše vole eksperimentirati u krevetu

Ne vole rutinu niti konvencionalne poze pa uvijek traže način da im u krevetu bude zabavno i dinamično

Par - Unsplash

Iako nema ništa loše u tome da želite i volite konvencionalni seks, ima dosta ljudi koji jednostavno nisu zadovoljeni ‘uobičajenim’ pozama. Za određene horoskopske znakove, ideja uvođenja raznih novosti u spavaću sobu je veoma uzbudljiva.

Prema Elite Daily, ovi horoskopski znakovi najviše vole eksperimentirati u krevetu.

Ovan Kao vatreni znak, Ovnovi su poznati po svojim vatrenim osobnostima u spavaćoj sobi. Udvaranje i maženje nisu njihova stvar – oni jednostavno žele uzbuđenje i zadovoljstvo. Za Ovna, seks je manje gesta ljubavi, a više potraga za užitkom. Orijentiran na akciju i avanturu, Ovan se ne boji isprobavati nove stvari i izražavati vlastite maštarije, koliko god bile čudne.

Blizanci
Blizanci su uvijek u potrazi za novim izazovom, pa ako s njim uđete u krevet, ne očekujte jednostavan seks. Veoma su razigrani i spremni na sve, pa im isprobavanje novih stvari nije stran pojam, a budući da su rođeni pod ovim znakom, sposobni su izvoditi nekoliko stvari odjednom i pronaći način da iznenade svoje partnere.

Škorpion
Škorpioni su horoskopski znak koji je najviše zaluđen seksom. Kao vodeni znak, duboko su strastveni, a s njima je seks uvijek dobar. Oni su pod vodstvom Marsa, planeta strasti, pa imaju naviku prijeći granicu i preskakati predigru. Iako su oni rođeni pod ovim znakom poznati po svojoj predanosti, poznatiji su po neustrašivosti kada je u pitanju seksualno eksperimentiranje.

Strijelac
Strijelci su istraživači, a isprobavanje novih i inovativnih načina da uzbude svoje partnere veoma im je privlačno. Vole stvari koje pomiču granice, pa čak i kada su suočeni s novim izazovima i položajima. Strijelcima također upravlja Jupiter, planet širenja, pa ih ništa ne sprječava da prihvate nepoznato. Poznati su po tome što su fleksibilni i susretljivi, pa će uvijek pronaći način da ispune svoje i partnerove maštarije.

Vodenjak
Vodenjaci su izrazito kreativni pa im uobičajene poze nisu primamljive. Baš kao i u životu, ti nesputani i otvoreni pojedinci pokušavaju pokušati bilo što, koliko god te ideje izgledale lude. Ako tražite partnera koji svoje slobodno vrijeme provodi u izmišljanju seksualnih pozicija, potražite Vodenjaka, prenosi večernji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh