Svaštara

U UTORAK NAS ČEKA NAJGORI ASTRO PERIOD: Evo šta nikako ne smijete uraditi, PRIVUĆI ĆETE LOŠU SREĆU

Sunce će biti u opoziciji s Neptunom od 14. rujna/septembra i učinit će da budete osjetljiviji, mogu se javiti nesigurnosti, kompleksi i negativne emocije. U ljubavi su moguće igre moći, obmane i prevare, kao i podmukle taktike i igrice. Najvažnije je da izbjegnete sukobe, a zbog povećane osjetljivosti možete postati meta za toksične ljude koji će vas pokušavati iskoristiti.

Horoskop - Viva.pl

U ljubavi su moguće igre moći, obmane i prevare, kao i podmukle taktike i igrice.

Možda ćete baš vi biti pokretač ovih manipulacija u odnosu, ali prije nego što se zaigrate, razmislite koliki rizik preuzimate. prneosi “Novi“.

Nikako ne prepuštajte stvari trenutnom raspoloženju i slučaju, a pazite koje riječi koristite kako ne biste povrijedili tuđe osjećaje.

Jedini obrambeni mehanizam tijekom opozicije Sunca i Neptuna je vaše samopouzdanje, pa radite na njemu najbolje što možete i umijete.

Najbolji način za to je da ovladate svojim kreativnim i duhovnim darovima. Probudite kreativne talente koji uključuju glazbu, pisanje, poeziju, ples i modu.

Najvažnije je da izbjegnete sukobe, a zbog povećane osjetljivosti možete postati meta za toksične ljude koji će vas pokušavati iskoristiti.

Naučite reći “ne” i otići u pravom trenutku

Budite oprezni u započinjanju novih veza.

Budite vrlo jasni sebi i drugima u vezi sa svojim namjerama. Ne može biti sivih zona, samo da ili ne.

Svaka obmana, podmukla taktika ili laganje s vaše strane brzo će vas povući na dno.

Ako se suočite s razočarenjem i obeshrabrenjem, bit čete u iskušenju pobjeći od surove realnosti života i živjeti u snovima.

Spustite se na zemlju, odvažite srce jer ste hrabri suočiti se sa svim izazovima koje ovaj aspekt donosi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh