Svaštara

U GRUDIMA NOSE LEDENO SRCE: Ovi horoskopski znakovi su neosjetljivi na tuđe probleme, a jednu osobinu najviše PREZIRU

Ovi horoskopski znakovi su bez emocija, ne vole kada ih drugi “uvlače” u svoje drame.

Djevojka - Astrosudbina.com

Ovi horoskopski znakovi su fokusirani isključivo na sebe i nisu posebno osjetljivi na tuđe probleme. Za njih najčešće kažemo da su hladnog srca.

Treće mjesto

Prilikom upoznavanja, Vage ostavljaju utisak simpatičnih ljudi. Oni, po pravilu, pažljivo slušaju sagovornika koji im otkriva svoja najdublja osjećanja, međutim, kako se kasnije kasnije ispostavi, to čine samo iz učtivosti. Vage, najvjerovatnije, neće pomoći nekome svojom voljom, neće se ni duboko upuštati u tuđe probleme.

Drugo mjesto

Ovaj znak je lišen sentimentalnosti. Radi se o Biku. Da bi on pritekao u pomoć, morate ga dugo poznavati. A ako Bik ipak riješi da vam pomogne, uradiće to bez mnogo entuzijazma. Ne voli da sluša tuđe jadikovke i ne gaji nimalo poštovanja prema slabim osobama.

Prvo mjesto

Mnogi smatraju da je Jarac najneosjetljiviji znak Zodijaka. Posebno ne saosjeća sa onima koji su u nevolji svojom krivicom, a takođe ne voli ni da učestvuje u raznim vrstama dobrotvornih organizacija. Međutim, njegovo naizgled grubo ponašanje je posljedica toga što i sam ne očekuje pomoć. Jarac sve postiže sam, a od drugih traži pomoć samo u hitnim slučajevima, piše “Sensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh