Svaštara

HOROSKOP ZA PETAK 3. SEPTEMBAR: Bikove očekuje zastoj u tokovima novca, a OVAJ ZNAK danas nećete biti raspoložen za ljubav!

Saznajte šta vam zvijezde poručuju.

Horoskop - epodravina.hr

OVAN

LJUBAV: Bićete okruženi osobama koje su zainteresovane za vas. POSAO: Imaćete problema u vezi administrativnih I pravnih pitanja, kao i u svimu u vezi trgovine. ZDRAVLJE: Treba vam više odmora.

BIK

LJUBAV: Biće uzbudljivih događaja u ovoj sferi, ali ipak je moguće nezadovoljstvo zbog prevelikih očekivanja. POSAO: Doživjet ćete zastoj u tokovima novca, moguće kašnjenje plate. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da ćete naći ljubav na mjestu zabave ili se zaljubiti u nekoga koga ste upoznali na poslu. POSAO: Možete da postignete sve što zamislite kada to želite, ali danas nije taj dan. ZDRAVLJE: Promjenljivo.

RAK

LJUBAV: Unutrašnji sukob će se negativno reflektovati na ljubavni odnos. POSAO: Moguća dobit od svake vrste špekulacija, kao i rada u oblasti obrazovanja mladih. ZDRAVLJE: Problem sa probavom.

LAV

LJUBAV: Iako ste vi inače vrlo strastveni po prirodi, danas nećete biti raspoloženi za ljubav. POSAO: Imaćete turbulentnu situaciju na planu karijere. Prezasićenost. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

DJEVICA

LJUBAV: Mogući nesporazumi sa partnerom I uopšte konfliktna atmosfera za koju ste sami krivi. POSAO: Dobit od bavljenja preduzetništvom I svime što ima veze sa samostalnom inicijativom. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti platonsku vezu ili vezu na daljinu. POSAO: Manja nestabilnost uzrokovana neracionalnostima u poslovanju I impulsivnim ulaganjem. ZDRAVLJE: Sklonost infekcajama.

ŠKORPION

LJUBAV: Imaćete više prilika za ljubav, ali možda nijedna ne bude baš ozbiljna. POSAO: Moguć uspjeh ako se bavite sportom, fizički izazovnim radom ili zanatstvom. ZDRAVLJE: Upala mišića.

STRIJELAC

LJUBAV: Moguća je ljubav sa nekim ko vam je prijatelj ili slobodna, nedefinisana vrsta veze. POSAO: Problemi sa sredstvima za rad na poslu, ili ljudima s kojima radite. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

JARAC

LJUBAV: Nećete dobiti i ono što očekujete u ovoj oblasti. Sačekajte bolje vreme za ljubav. POSAO: Povoljan dan za napredovanje I ulaganje energije u gradnju karijeru. ZDRAVLJE: Promenljivog ste zdravlja.

VODOLIJA

LJUBAV: Ovo je vrijeme za preispitivanje I zbog toga nećete biti zadovoljni. Ogovaranja I glasine će loše uticati na vašu vezu. POSAO: Bićete aktivni u oblasti logistike ili administracije, sa promenljivim uspehom. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE

LJUBAV: Sačekajte neko bolje vrijeme, jer danas nećete imati previše sreće u ovoj sferi života. POSAO: Moguće poslovno putovanje ili prilika za rad u oblasti obrazovanja, pogotovo visokog. ZDRAVLJE: Upala grla, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh