Svaštara

HOROSKOP ZA SUBOTU 28. AVGUST: Rakovi će biti raspoloženi za ljubav, a OVAJ ZNAK očekuje dan koji obećava pozitivne događaje na ljubavnom planu!

Saznajte šta vam zvijezde poručuju.

Horoskop - Banjaluka.com

OVAN

LJUBAV: Neko će vas zaintrigirati, jer bitćete okruženi privlačnim ili šarmantnim osobama. POSAO: Štedećete I više nego što je potrebno, jer ćete brinuti za budućnost. ZDRAVLJE: Provjerite krvnu sliku, moguće je da nije najbolja.

BIK

LJUBAV: Današnji dan obećava pozitivne događaje na plan ljubavi. Komunikacija sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Povoljan dan za traženje posla, ako vam je potreban. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguć izlazak ili poznanstvo sa nekim ko će pobuditi vaše interesovanje. POSAO: Imaćete uspeha ako se bavite bilo čim što ima veze sa veštim rukama. ZDRAVLJE: Blago poboljšanje.

RAK

LJUBAV: Raspoloženi ste za ljubav I lako privlačite pažnju. POSAO: Nemojte zapostaviti svoje odgovornosti iako će ih biti I previše. Ipak imaćete elana I dosta energije za rad. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

LAV

LJUBAV: Nećete uspeti da iskažete svoje emocije na pravi način, zbog čega može doći do nesporazuma sa partnerom. POSAO: Uspjeh u kreativnom radu I obrazovanju. ZDRAVLJE: Lošije se osjećate.

DJEVICA

LJUBAV: Osjećat ćete se stimulisano i vrlo zainteresovano za fizički kontakt sa izabranom osobom. POSAO: Moguć je izvestan zastoj u poslu ili novčanim tokovima. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA

LJUBAV: Privući ćete pažnju, ali nešto od te pažnje će biti poželjno a nešto I ne, zavisi s koje strane dolazi. POSAO: Moguća blokada u sferi posla, pogotovo ako se bavite privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

ŠKORPION

LJUBAV: Intenzivno ćete razmišljati o nekome, I to će vas potpuno otvoriti za doživljaj ljubavi. POSAO: Uspeh u svmeu što ima veze sa komunikacijom I administraciojm, kao I transportom. ZDRAVLJE: Solidno.

STRIJELAC

LJUBAV: Imaćete prilike da doživite nešto uzbudljivo u ovoj sferi. Imaćete prilika za romansu ako ne ljubav. POSAO: Vrlo lako čete dobiti ono što želite u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Izbjegavajte brzu hranu.

JARAC

LJUBAV: Ova sfera vam neće biti najbitnija danas pa je moguće da će proći bez događaja. POSAO: Moguće je I službeni put koji će biti unosan. ZDRAVLJE: Blago pogoršanje.

VODOLIJA

LJUBAV: Može se desiti da imate probleme u odnosu ili odsustvo svake prilike za ljubav. POSAO: Izbegavajte ulaganja u sumnjive poslove i nesigurne investicije, kao i pozajmljivanje novca. ZDRAVLJE: Promjenljivo.

RIBE

LJUBAV: Namestiće se situacija u kojoj ćete upoznati nekog ko je zanimljiv, ali vjerovatno I neukrotiv. POSAO: Bićete impulsivni pri baratanju budžetom, što ćete kasnije zažaliti. ZDRAVLJE: Solidno, piše “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh