Svaštara

ŽENA VIŠE NIJE ZALJUBLJENA U VAS: 7 znakova koji pokazuju da vas ne voli više, A ZADNJI JE NAJVAŽNIJI, ako ste ga uočili GOTOVO JE

Ovo su neke stvari koje žene rade kada im se više ne dopadate

Par - Neum-bih.com

Ne komunicirate kao ranije

Prije ste normalno komunicirali, a sad ne pokreće nikakvu temu i pokazuje kao da se baš i ne zamara oko toga.

Izgovori

Kada želite da izađete s njom, naći će neki izgovor kako bi odbila. Prije bi to jedva čekala, a sada ne.

Neraspoložena je

Kada je u vašoj blizini, umjesto da bude raspoložena, ona je nervozna i sve joj smeta. Neke stvari koje radite joj idu na živce, a prije joj nisu smetale. Ukoliko nije u PMS-u, zapitajte se malo.

Ćutljiva je

Većinom ćuti i zaista možete primijetiti da nešto nije u redu. Porazgovarajte da vidite o čemu je riječ.

Ne brine o vama kao nekad

Ranije bi se interesovala za vas, vaša dešavanja, a sada te neke stvari ne primijećuje. Fokusira se više na svoje stvari.

Ne dijeli svoja osjećanja s vama

Prije bi vam govorila kao se osjeća, šta joj se dešava, a sada vas drži van svega toga.

Laže

Ako nešto skriva od vas, ne poštuje vas ni vašu vezu. Kada vi nešto predložite, nalazi izgovore i zapravo nema hrabrosti reći vam istinu pa laže. Prvi znakovi da je u pitanju laž često su nemirne ruke i izbjegavanje kontakta očima. prenosi “Hayat“.

Nema “volim te”

Ne ponaša se i ne govori vam da vas voli. Iako to ne mora biti problem jer ponekad djela govore više od riječi, ali ako primijetite da se ne ophodi prema vama s ljubavlju i ne zanima je mnogo stvari koje imaju veze s vama, a ne možete se sjetiti kada vam je zadnji put rekla da vas voli, to je znak da veza ne funkcionira.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh