Svaštara

MLAD MJESEC U DJEVICI – HOROSKOP: Šestog septembra 2021. aspekt je u haromoniji sa Uranom, što donosi pozitivne promjene

Mlad Mesec će biti u Djevici u harmoničnom aspektu sa Uranom, što će, prema horoskopu doneti pozitivne promjene za sve nas.

Mlad Mjesec - Screenshot

Mlad Mjesec u septembru 2021. se pridružuje zvijezdi i asteroidu koji se odnose na proročanske sposobnosti. Dakle, ovo je zaista odličan mlad Mjesec za povjerenje u svoju intuiciju, koju treba da iskoristite u ovim uslovima brzih promjena. Ovo je odlično vrijeme za novi početak, okretanje novog lista ili početak novog projekta. Takođe možete preispitivati stare navike, ponašanje i vjerovanja dok tražite nove i inventivne načine za napredak.

Mladi Mjesec u trigonu sa Uranom ima izuzetno moćan uticaj. Donosi brze, ali pozitivne promjene, slobodu i uzbuđenje. Osjećat ćete se kao da pokušavate nešto novo, izvan uobičajene rutine. To bi moglo da varira od novih avantura do novih izuma. Dakle, ovo je odlična mjesečeva faza da napustite svoju zonu udobnosti i proširite svoj društveni krug. Veća je vjerovatnoća da ćete sresti neortodoksne tipove ljudi različitog kulturnog ili etničkog porijekla od vašeg.

Ali što je još važnije, s obzirom na neke druge faktore, ovaj skladan aspekt Urana poboljšava vašu intuiciju i donosi bljeskove uvida. To može dovesti do otkrivanja sebe, samosvijesti i kreativnih proboja. Takođe, daje mogućnost predviđanja budućnosti i iskorišćavanje toga brzim prilagođavanjem promenljivim uslovima.

Psihička svijest u kombinaciji sa povećanjem samopouzdanja omogućava vam da izrazite jedinstveniju ili čudniju stranu svoje ličnosti. Vaše oštre sposobnosti opažanja znače da možete bolje razumjeti prirodne nauke ili okultno, poput astrologije. Ovo je takođe dobar mlad Mjesec za promociju humanitarnih i progresivnih ciljeva i zalaganje za ljude sa potrebama.

Dakle, mlad Mjesec 6. septembra u trigonu sa Uranom donosi progresivne i uzbudljive promjene koje se dešavaju brzo, bez izazivanja prevelikog haosa. Poboljšana intuicija i sposobnost predviđanja budućnosti znači da možete iskoristiti radikalne promjene koje se dešavaju.

Svaki Mjesec i Merkur se poravnavaju sa zvijezdama, povezanim sa proročanstvima. Mjesec i Merkur su planete koje se najviše povezuju sa intuicijom, sanjanjem i psihičkim sposobnostima. Merkur je bio poznat kao glasnik bogova. I na kraju, asteroid nazvan po boginji savjetnici mudrosti i proročanstva u konjunkciji je sa mladim Mjesecom.

Uticaj septembarskog mladog mjeseca traje četiri sedmice do mladog Mjeseca 6. oktobra. Najbolje vrijeme za započinjanje novih projekata je u fazi rastućeg mjeseca, od 6. do 20. septembra – punog Mjeseca, piše “Sensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh