Svaštara

Čekao devet mjeseci da vidi ženu u bolnici: Kada su mu je pokazali, nije mogao da zaustavi SUZE

Snimak je izazvao oduševljenje.

Stariji gospodin iz Italije - Screenshot

Stariji gospodin iz Italije došao je u bolnicu sa buketom ruža kako bi posetio suprugu nakon dugo vremena. Kada su ga odveli do nje i kada ju je sreo, nije mogao da zadrži suze od sreće, kao ni njegova žena, piše “Objektiv“.

Kako prenose mediji pozivajući se na društvene mreže, cijeli događaj odigrao se u jednoj italijanskoj klinici na kojoj je dotična gospođa bila smještena.

Zbog mjera ograničenja zbog koroanvirusa, suprug nije mogao da je posjeti. U međuvremenu je i ona dobila kovid i nisu se vidjeli čitavih devet mjeseci, prenosi Kalle Blue radio.

Kada je konačno iz bolnice saopšteno da su posjete dozvoljene, penzioner se spremio, kupio buket cvijeća i otišao u zdravstvenu ustanovu da vidi svojum ženu.

Na društvenim mrežama su se pojavile fotografije i snimci muškarca kako čeka u hodniku da mu pokažu gdje mu se nalazi žena i kada je konačno došlo do susreta oboje su ih obuzele emocije.

Prizor je snimio njihov unuk Salvatore, koji je i objavio snimke na društvene mreže, koje su prenijeli mnogi svjetski mediji.

Snimak je do sada pregledan skoro tri miliona puta, a Salvatore je potom napravio još jedan snimak u kom se zahvalio mnogima koji su podržali ovaj susret i koji su imali pozitivne komentare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by T13 (@teletrece)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh